A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714087587.0226.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iaurtul, ajutor pentru piele! Ingrijeste-ti tenul cu acest ingredient minune!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-04-2014, ora 17:10

Iaurtul, ajutor pentru piele! Ingrijeste-ti tenul cu acest ingredient minune!

Articol de Madalina Irimia

Simplu sau in combinatie cu alte ingrediente, iaurtul se transforma usor intr-un "produs" de infrumusetare, perfect pentru zilele de vara. Alege combinatia de care ai nevoie si bucura-te de o ingrijire delicata si racoritoare. Iata ce poate face acest ingredient-minune pentru pielea ta!

1. Exfoliaza

Acidul lactic continut de iaurt ofera pielii luminozitate si catifelare. Alaturi de fulgi de ovaz si miere, iaurtul devine un excelent exfoliant natural. Pune intr-un bol o lingura de fulgi de ovaz maruntiti cu o rasnita manuala de cereale, o lingura de iaurt si o lingurita de miere. Amesteca bine ingredientele si aplica pe fata curata. Lasa 20 de minute sa actioneze, apoi maseaza usor si clateste cu apa calduta.

2 Te scapa de acnee

Printre mineralele pe care iaurtul le contine, se numara si zincul, extrem de benefic in procesul de vindecare a pielii si de regenerare celulara, cu un foarte bun rol antibacterian si proprietati de inchidere a porilor. Cu alte cuvinte, zincul este un tratament excelent pentru pielea afectata de acnee. In acest caz, iaurtul (3 linguri) trebuie combinat cu lamaia (5-6 picaturi de suc proaspat). Se aplica pe fata curata si se indeparteaza cu apa calduta dupa 15 minute.

Integral pe unica.ro

     
Tag-uri: masca, iaurt, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii