ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 15:15

Iasi: „Sunete de bucurie” – concert caritabil cu pianistul Bogdan Ota

Articol de Madalina Irimia

Echipa CromArt, formata din masteranzi ai Universitatii „Al. Ioan Cuza” Iasi, impreuna cu Asociatia Salvati Copiii, filiala Iasi, organizeaza evenimentul caritabil “Sunete de bucurie”, care va avea loc pe data de 27 mai, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 19:30. Protagonistul spectacolului cultural este pianistul si compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de sunete de vioara si violoncel, sustinute de catre doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Gherca si Radu Cotoman.

In deschiderea evenimentului vor incanta urechile si inimile publicului, cu acorduri de pian si momente de balet, elevi ai Colegiului National de Arta "Octav Bancila", castigatori ai numeroase competitii internationale de profil. Printre acestia se numara Sofia Salajan (clasa a 8-a) si Alexandru Placinta (clasa a 6-a), coordonati la pian de catre prof. Roxana Ota, precum si un grup de elevi care va sustine momente coregrafice pline de emotie, sub indrumarea prof. Rodica Falisteanu.

Donatiile obtinute in urma participarii la evenimentul Sunete de bucurie vor fi folosite in scopul facilitarii accesului la educatie a copiilor nevoiasi de la Centrul Educational al Asociatiei Salvati Copiii Iasi, prin achizitionarea echipamentelor necesare pentru o mai buna desfasurare a activitatilor la care acestia participa zilnic: produse de igiena si sanatate, incaltaminte, rechizite si multimedia. De asemenea, pentru ca ei sa beneficieze de bucuria copilariei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie in zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Accesul in sala se face pe baza unor invitatii de donatie, care pot fi achizitionate din Iulius Mall (etajul II), Libraria „Carturesti” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia si cortul special amenajat din Piata Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie si pe www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervari: +40744585693.

Bogdan Ota este un artist al carui talent remarcabil este recunoscut si in afara granitelor. Absolvent al Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi, acesta a ajuns foarte apreciat la nivel mondial, in urma participarii si castigarii competitiei „Norvegienii au talent”. De atunci, a incantat inimile iubitorilor de muzica clasica din intreaga lume, cu acordurile sale unice.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii