ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-03-2015, ora 08:27

Iasi: S-a urcat baut la volan si a provocat un accident in care au fost ranite trei persoane

Articol de Cristian Amariei
In seara zilei de 5 martie, la ora 20:00 pe DN 24C, in afara localitatii Bivolari din judetul Iasi, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti. R. Ionut, de 26 ani, din comuna Bivolari conducea un autoturism dintre Trifesti catre Santa Mare, judetul Botosani, si pe fondul neadaptarii vitezei si a nepastrarii unei distante in mers, a intrat in coliziune cu o caruta nesemnalizata, condusa in acelasi sens de mers de T. Sorin, de 43 ani.

Potrivit IPJ Iasi, „in urma impactului dintre cele doua vehicule a cel care conducea caruta a fost ranit, precum si a pasagerilor din acesta, respectiv o femeie de 34 de ani si un minor de 11 ani, din localitate. Victimele au fost preluate si transportate cu ambulanta la un spital din Iasi pentru ingrijiri medicale.”

Soferul a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se o valoare de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Conducatorul carutei, insa i s-a recoltat si lui probe biologice.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de infractiunii de "vatamare corporala din culpa". Cercetarile continua.

Foto: stiriflux.ro
     
Tag-uri: iasi, accident, victime
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nicolae,  06.03.2015 09:46

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii