ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-07-2016, ora 16:02

Iasi: Noi poduri peste Bahlui

Articol de Madalina Irimia
In curand, Bahluiul va fi traversat de trei poduri noi, care vor lega zona Cicoarei de cartierele Dacia si Alexandru cel Bun, respectiv de soseaua de centura. Licitatia privind proiectarea acestor poduri a fost finalizata recent si a avut o valoare de 417.000 de lei, castigatoare fiind desemnata firma SC Dev In All SRL din Iasi.

Lucrarile vor consta in supratraversarea raului Bahlui prin trei poduri din beton armat, unul cu doua benzi carosabile si doua cu cate patru benzi carosabile. „Este un proiect care ar putea aduce in circuitul civil aceasta zona importanta din punctul de vedere al patrimoniului de terenuri pe care il are municipiul Iasi. Vom face un pod in zona fostului stadion Constructorul, inca unul in prelungirea strazii Sarmisegetuza, pe langa statia de pompare ApaVital, iar al treilea pod in zona strazii Stramosilor, in capatul cartierului Dacia, printr-o bresa lasata printr-un proiect mai vechi de sistematizare din urma cu aproximativ 4 decenii, care sa fie o legatura cu artera ocolitoare a Iasului”, a anuntat primarul Mihai Chirica.

De asemenea, miercuri, 6 iulie, a avut loc deschiderea ofertelor in cazul licitatiei privind proiectarea si executia lucrarile de modernizare a strazii Gheorghe Asachi si bulevardului Dimitrie Cantemir. La licitatie au depus oferte 4 asocieri de firme: Asocierea SC Viarom Construct SA – SC Into SRL, Asocierea SC Geiger Transilvania SRL – SC Pod-Proiect SRL, Asocierea SC Vega ’93 SRL – SC Citadina 98 SA – SC Euro Proiect SRL si Asocierea SC Conest SA – SC Simpa Consult SRL. Valoarea licitatiei a fost de 3,3 milioane lei, iar ofertele depuse sunt cuprinse intre 2.367.626 lei, fara TVA, si 3.112.422 lei, fara TVA. In cazul in care nu vor exista contestatii, lucrarile ar trebui sa se finalizeze la finalul acestui an.
     
Tag-uri: lucrari, iasi, poduri, bahlui
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  17.06.2017 18:16

wh0cd8344720 buy azithromycin buy valtrex online levitra buy celebrex

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii