ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2015, ora 11:46

Iasi: Care a fost motivul crimei din camin. Studentul injunghiat a vorbit dupa tragedie

Articol de Madalina Irimia
Studentul injunghiat de colegul sau intr-o camera de camin din complexul studentesc Targsor Copou din Iasi s-a trezit din inconstienta si a vorbit pentru prima oara dupa tragedia care s-a soldat cu decesul unui alt tanar. Casian Harpa pune astfel punct ”aberatiilor” pe care colegul sau acuzat de crima le-a spus politistilor, potrivit realitatea.net
Cu acceptul medicilor, Casian a dat ieri declaratii ample anchetatorilor si a dezvaluit, in premiera, mobilul crimei. Oricat ar parea de uluitor, acesta a fost jaful: cateva zeci de lei, un laptop si alte bunuri cu valoare infima.

Agresorul, un impatimit maladiv al „pacanelelor“, se pare ca ramasese in pana de bani la jocuri si cotrobaia in noapte cu disperare dupa orice putea fi valorificat rapid. Casian Harpa a fost constient tot timpul atacului. Cand au venit medicii la el, i-a implorat: „Nu vreau sa mor ca cei din Colectiv“, scrie newspascani.com.

Potrivit declaratiilor date de acesta in fata procurorilor, Aurelian Giosan a venit in timpul somnului si l-a atacat atat pe el, cat si pe colegul sau care nu a mai putut fi salvat, Victor Nour.

     
Tag-uri: iasi, crima, camin
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
gilda,  16.11.2015 19:28

MUNCA LA DOMICILIU Cautam operator PC la domiciliu pentru activitate online: prospectare de piata, ofertare prospecti, mentinerea relatiilor armonioase cu prospectii. Selectăm numai oameni care gândesc pozitiv, oameni cu viziune pe termen lung, încrezători, calmi si foarte serioși. Oferim pregatire si suport profesional. Program flexibil, iar plata este realizata prin contract legal. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la: morarupaula@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii