ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-06-2015, ora 09:49

Iasi: Actiune pentru depistarea soferilor care conduc sub influenta alcoolului. S-au dat amenzi de peste 9000 de lei

Articol de Madalina Irimia
In noaptea de 20 spre 21 iunie, politistii Biroului Rutier Iasi, impreuna cu cei din cadrul Sectiilor de Politie Urbana din Iasi, au organizat si desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii accidentelor rutiere produse de soferii care urca la volan dupa ce au consumat alcool.

Au fost aplicate 59 sanctiuni contraventionale, in valoare de 9086 lei, dintre care doua pentru conducere sub influenta alcoolului, 17 pentru nefolosirea centurii de siguranta si 40 pentru alte abateri. Au fost constatate doua infractiuni, una pentru refuz de recoltare probe biologice si una pentru consum de alcool. Au fost retinute 4 permise de conducere, dintre care 3 pentru consum de alcool.

A fost sanctionat cu amenda de 877,5 lei si retinerea permisului de conducere pentru 90 zile, un tanar de 20 ani, din Neamt, care a fost depistat conducand un auto, pe Bulevardul Independentei, fiind sub influenta alcoolului. A fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,32 mg per litru alcool pur in aerul expirat.

Pe numele unui tanar de 33 ani, a fost intocmit dosar penal, pentru refuz de recoltare probe biologice, conducand un auto pe soseaua Nicolina, fiind sub influenta alcoolului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Mihai,  22.06.2015 14:40

Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email mihai268@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii