A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714155663.983.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Schimbarea majora facuta de GOOGLE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-09-2015, ora 10:01

ISTORICUL SIGLEI GOOGLE. Schimbarea majora facuta de GOOGLE

Articol de Madalina Irimia
Google a facut o schimbare majora, modificand complet logo-ul motorului de cautare GOOGLE. Decizia vine dupa ce majoritatea diviziilor companiei GOOGLE au fost mutate catre o companie care le va ingloba pe toate, numita Alphabet.

Compania GOOGLE nu a schimbat culorile celebrului logo, dar a decis sa renunte la literele cu serif din logo-ul GOOGLE. Schimbarea ar fi benefica pentru utilizatorii GOOGLE de pe telefoanele mobile, informeaza BBC, din ce in ce mai multi utilizatori renuntand la computerele de tip desktop.

Noul logo al GOOGLE ar trebui sa fie unul mai usor adaptabil ecranelor de diferite dimensiuni prin care utilizatorii folosesc motorul de cautare GOOGLE. De altfel, GOOGLE planuieste sa foloseasca cele patru puncte colorate in albastru, rosu, galben si verde si o pictograma formata dintr-o singura litera, G, colorata in cele patru culori, pentru a reprezenta GOOGLE.

Google a facut anuntul schimbarii pe blogul sau si a ales sa ilustreze schimbarea cu ajutorul unei serii de gif-uri animate. Noul logo este considerat "simplu, ordonat, colorat si prietenos", sustin GOOGLE.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: schimbare, google, sigla
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii