A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713871024.5875.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hrebenciuc catre Sova: „Deci, automat, suntem beliti!” Cum vroia Sova sa ajunga ministru la Justitie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-10-2014, ora 08:19

Hrebenciuc catre Sova: „Deci, automat, suntem beliti!” Cum vroia Sova sa ajunga ministru la Justitie

Articol de Cristian Amariei
Stenogramele discutiilor dintre Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, obtinute de Realitatea TV, par a dezvalui tentativele acestora de adoptare a unei legi a amnistiei. Potrivit DNA, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, i-a promis unui "coleg" sustinere pentru functia de presedinte PSD, daca acesta urma sa initieze un proiect de lege pentru amnistie si gratiere. Promisiunea apare in noul dosar deschis pe numelelui Hrebenciuc, in care acesta este acuzat de trafic de influenta. Potrivit unor surse din ancheta DNA, colegul este Dan Sova. Atat Hrebenciuc, cat si Sova au ajuns luni dimineata la DNA la audieri.

Viorel Hrebenciuc si Dan Sova au discutat despre posibilitatea adoptarii unei legi a amnistiei, in contextul dosarelor care ameninta libertatea vicepresedintelui Camerei Deputatilor, dar si a mai multor grei din PSD. Stenogramele discutiilor, obtinute de Realitatea TV, sunt incredibile:

VIOREL HREBENCIUC: Acuma iti spun cinstit, cu toata chestiunea, va trebui sa facem intr-un fel cu amnistia. Uite si tu, ma ca...

DAN SOVA: Amnistie si gratiere obligatoriu!

VIOREL HREBENCIUC: Pe cuvant iti spun, Dane, si tu sa le spui la partid asta.

DAN SOVA: Si stiti ce trebuie facut, domnule presedinte – trebuie sa, nu o sa putem sa abrogam abuzul in serviciu, dar...

Viorel Hrebenciuc: Boss, pentru mine, cum sa-ti spun tie, sa nu fie Liviu. in rest, nu am o problema. Practic si normal ca ma focusez pe tine. E si Vali Zgonea.,.

Dan Sova: Da, ce facem cu Vali?

Viorel Hrebenciuc: Hai sa-ti spun o chestiune. O sa fii presedinte. O sa ai - pe astia pe care sunt nu te poti baza pe toti. Ca nu poti lucra cu Vanghelie sa intrebi: Ba, pe cine pun la Guvern? Ca el vine cu nu stiu cine. Deci aici tu ai o problema. Dar cat de cat trebuie stiut un lucru. Sunt ministere in care chiar trebuie sa mergi cu tehnocrati. Nu ai ce sa faci, boss.

Dan Sova: O sa ma duc si pana la Focsani, la Marian acasa.

Viorel Hrebenciuc: Dane, orice telefon il dai este influentare. Daca eu sunt pentru un primar din colegiu, noi trebuie sa lamurim ce facem ca parlamentari, care e rolul nostru. Eu, daca ma bat pentru un primar sa ii dau bani la drum - ca pe urma ma vad oamenii acolo, nu? Ma iau de guler ca nu rezolv cu drumul. E, in momentul acela e influentare.

Dan Sova: Da, da.

Viorel Hrebenciuc: Deci, automat, suntem beliti. (...)

Dan Sova: Dar trebuie pornita de la Ministerul Justitiei cu inteligenta.

Viorel Hrebenciuc: Vezi ca asta e procedura acum, vezi ca poate sa fie si avantajul tau.

Dan Sova: Da, dar pentru asta ar trebui sa nu am dosar, ca sa ma poata pune la Justitie, ca am discutat cu Victor treaba asta.

Integral pe realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii