A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713912269.6895.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Hotii din Iasi care fac inconjurul internetului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-06-2015, ora 14:07

Hotii din Iasi care fac inconjurul internetului

Articol de Madalina Irimia
Un iesean si-a facut prietenii de ras pe internet, dupa ce a realizat zeci de fotografii cu acestia, in diverse ipostaze, folosindu-se de un telefon ce ar fi fost furat.

Un cetatean din Danemarca, Bjarne Neiiendam, a postat pe 8 iunie, pe contul personal de Facebook, 22 de fotografii in care tanarul Radu, ce are in jur de 20 de ani, apare alaturi de mai multi prieteni de ai sai in orasul Harlau.

In postarea sa, danezul spune ca cel care i-a furat telefonul nu a dezactivat conexiunea pe care celularul o avea cu un cont online, toate pozele realizate pe telefon ajungand, automat, pe calculatorul sau. Neiiendam sustine ca detine 60 de fotografii realizate de hoti cu telefonul ce i-a fost furat.

“Hei tu cel care mi-ai (imprumutat) telefonul te rog sa-l returnezi. Imi dau seama ca esti tu fiindca am multe dintre pozele facute de tine. Uite unele dintre ele… La ce te gandeai?”, a scris danezul.

Mesaje impotriva romanilor

Intr-una dintre imaginile ajunge pe Facebook si care au fost realizate cu telefonul furat apare, in clar, si o masina careia i se vad placutele de inmatriculare, avand numar de Iasi. Postarea lui Neiiendam s-a bucurat de o popularitatea impresionanta pe Facebook, nu mai putin de 6.200 de utilizatori ai retelei Facebook distribuind fotografiile cu iesenii. Prietenii danezului au facut chiar o investigatie pe cont propriu, ajutati de alte persoane din Romania, reusind sa il identifice pe Radu, cel care este incrimant ca fiind hotul telefonului.

Continuarea aici.
     
Tag-uri: hoti, iasi, telefon furat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
ana,  11.06.2015 14:58

"inconjurul"

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii