A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714089084.9412.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Horatiu Malaele va primi o stea pe Aleea Celebritatilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

CULTURA
01-08-2012, ora 13:19

Horatiu Malaele va primi o stea pe Aleea Celebritatilor

Articol de Madalina Irimia

Actorul, regizorul, scriitorul si caricaturistul Horatiu Malaele va primi o stea pe Aleea Celebritatilor - Walk of Fame din Capitala, joi, in prezenta partenerilor de scena si a prietenilor sai, informeaza Teatrul Metropolis.

"Ca actor de comedie, (Horatiu Malaele, n.r.) stie foarte bine ca rasul aduce lumina, destindere pe chipul si in sufletul omului. Rasul incepe pentru el de la zambetul fin provocat de o simpla gluma pana la cel caustic, acid, izvorat din indignarea marilor comediografi ai lumii in fata contradictiilor de nerezolvat ale existentei. E mereu prezent, activ, inventiv. Un artist vrajitor, care se misca cu modestie, simplitate si cucereste sali intregi doar prin simpla prezenta acolo. Are umor si improvizeaza tot timpul. Sunt onorat ca a dat curs invitatiei de a relua spectacolul 'Podul' si de a monta 'Lautrec la Bordel' pe scena Teatrului Metropolis. Umorul lui Horatiu are puterea de a sintetiza tristetea unei umanitati, dar si frumusetea, poezia si sensibilitatea ei si tocmai de aceea se inscrie in seria scurta a marilor comedianti ai lumii. Este o onoare pentru mine, in calitate de director, actor si nu in ultimul rand de prieten, sa-i acordam o stea pe Aleea Celebritatilor",declara directorul Teatrului Metropolis, George Ivascu.

La ceremonia de decernare a stelei va participa si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care ii va inmana actorului Horatiu Malaele Placheta Bucurestiului.

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii