ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
20-09-2016, ora 09:45

Hagi si-a pierdut calmul, dupa ce fiul sau nu a fost convocat la echipa nationala: „Nu mai pot sa tac”

Articol de Madalina Irimia
Pe un ton virulent, Gica Hagi a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a acuzat ca fiul sau Ianis nu a fost convocat la nicio echipa nationala desi a evoluat in prima liga si in aceasta vara s-a transferat la Fiorentina.

Gica Hagi a catalogat absenta lui Ianis de la loturile nationale ca fiind "un lucru anormal" deoarece fiul sau ar fi meritat sa fie promovat cel putin la lotul U-19.

"Va dau alta, care-i clara. Nu stau eu sa inventez, nu ca-i baiatul meu, dar nu mai pot sa tac! Ianis n-a fost promovat nici pana astazi la nationala. Un fotbalist care a jucat 30 de meciuri in prima liga la echipa care a marcat cele mai multe goluri.

Nu l-au promovat nici la U-19, nicaieri! Fiorentina l-a cumparat la 15 ani si jumatate si el n-a fost promovat deloc! Voi credeti ca e normal? Hai, ma, lasati glumele!", a spus Gica Hagi intr-o conferinta de presa.

Regele a continuat discursul pe un ton dur, spunand chiar ca Ianis ar fi mai valoros decat Nicusor Stanciu.

"A iesit cel mai bun tanar jucator anul trecut, a fost chiar inaintea lui Stanciu", a precizat Hagi.

S-a enervat si din cauza lui Boldrin

Gica Hagi a avut o alta reactie nervoasa in momentul in care a aflat ca despre stelistul Rick Boldrin se spune ca ar fi decar.

"Va rog eu frumos, nu-l mai faceti pe Boldrin decar! Deja ma enervez! Eu sunt decar, el e optar!", a completat Hagi.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
King338,  09.01.2024 06:11

this article is nicely written. it is make supportive to everyone absolutely for utilizes it, including me. keep doing what you are doing and do not pause to write greater posts. this is the treasured help for us. Regards King338 . thank you very much

   
BLACKJACK,  12.10.2023 12:18

Your blog has piqued a lot of real interest. I can see why since you have done such a good job of making it interesting. I appreciate your efforts very much. free online blackjack with other players

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii