A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713605854.6451.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

HOROSCOP: Pietre pretioase in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-04-2014, ora 16:04

HOROSCOP: Pietre pretioase in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia

Toate ne dorim sa avem accesorii de efect, cu care sa scoatem din anonimat orice tinuta. Daca vrei ca bijuteriile sa aiba si un efect pozitiv asupra starii tale, poti tine de cont de sfaturile astrologilor referitoare la alegerea pietrelor pretioase in functie de zodie. Iata care sunt cele mai potrivite alegeri in functie de semnul care te guverneaza.

Fie ca esti energica sau ai un caracter introvertit, fie ca iti plac culorile puternice ori cele pastel, exista cate o piatra pretioasa pentru fiecare gust in materie de accesorii si pentru fiecare zodie in parte. Alegerea pietrelor pretioase in functie de zodie le poate veni si domnilor in ajutor, atunci cand inspiratia in gasirea unui cadou potrivit pentru partenera le da batai de cap.

Pietre pretioase pentru zodia berbecului

Semnul Berbecului, care este guvernat de planeta Marte, se traduce prin energie si impulsivitate. Caracterul sau fiind tipic zodiilor de foc, se potriveste perfect cu pietrele de culoare rosie. Asadar, printre pietrele pretioase pe care trebuie sa le alegi pentru o persoana in zodia berbecului se numara hematitul, jaspul rosu, rubinul, heliotropul, carneolul, granatul si pirita.

Pietre pretioase pentru zodia taurului

Taurul este un semn de pamant, influentat de planeta iubirii, Venus. Nativii guvernati de aceasta zodie au firi calme, dar sunt incapatanati. Pietrele pretioase pe care le poti alege pentru o persoana nascuta in zodia taurului sunt cele in culori pastel, inspirate de delicatetea primaverii: cuartul roz, jadul, jaspul verde sau chihlimbarul.

Continuarea pe divahair.ro

Foto: ambra-bijuterii.ro

     
Tag-uri: pietre, zodii, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii