A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714185395.5492.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvernul Ungureanu a fost investit de Parlament
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
09-02-2012, ora 14:49

Guvernul Ungureanu a fost investit de Parlament

Articol de Alexandra Stefanescu

Cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost investit de Parlament. Presedintele Senatului Vasile Blaga a anuntat ca au fost 237 de voturi "pentru" si doua voturi "impotriva".

Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu s-a aflat in fata Parlamentului pentru a propune un Cabinet cu 3 independenti, 3 reprezentanti ai UDMR, 2 ai UNPR si 9 democrat-liberali.

In plen au fost prezenti doar reprezentantii coalitiei, dar care puteau asigura majoritatea. Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului a fost programata sa inceapa la ora 11.00, insa Mihai Razvan Ungureanu a ajuns in Parlament in jurul orei 11.15.

Pentru a fi investit, Guvernul propus de Ungureanu trebuia sa primeasca votul majoritatii de 233 de parlamentari, situatie posibila in absenta unor elemente surpriza - in conditiile in care grupurile din arcul guvernamental au, impreuna, 244 de deputati si senatori.

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii