A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713573926.2983.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Guvern: Indatorarea primariilor nu va putea depasi 1,2 miliarde de lei pe an, in 2017, 2018 si 2019
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-11-2016, ora 11:36

Guvern: Indatorarea primariilor nu va putea depasi 1,2 miliarde de lei pe an, in 2017, 2018 si 2019

Articol de Madalina Irimia
Limita anuala privind finantarile rambursabile (imprumuturi, emisiuni de titluri de valoare, leasing financiar) care pot fi contractate de unitatile administrativ-teritoriale, reprezentand datorie publica locala, va fi de 1,2 miliarde de lei in 2017, 2018 si 2019, a stabilit marti Guvernul.

Aceeasi limita anuala de 1,2 miliarde lei pentru fiecare dintre anii 2017, 2018 si 2019 a fost stabilita pentru tragerile din finantarile rambursabile contractate sau care urmeaza sa fie contractate de unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale.

Aceste limite anuale pentru contractarea finantarilor rambursabile si efectuarea tragerilor din finantarile rambursabile au fost stabilite „pentru incadrarea in nivelul anual al deficitului bugetului general consolidat”, precizeaza Guvernul.

Executivul mentioneaza, insa, ca aceste plafoane „nu cuprind finantarile rambursabile destinate refinantarii datoriei publice locale si nici pe cele alocate proiectelor care beneficiaza de fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeana, inclusiv cele cuprinse in Planul Elen de Reconstructie si Dezvoltare a Balcanilor”.

Unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale pot contracta sau garanta finantari rambursabile interne sau externe, pe termen scurt, mediu si lung, pentru realizarea de investitii publice de interes local, precum si pentru refinantarea datoriei publice locale, conform Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare. Comisia de autorizare a imprumuturilor locale autorizeaza finantarile rambursabile care urmeaza sa fie contractate de unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, precum si tragerile ce se pot efectua din finantarile rambursabile, cu incadrarea in limitele anuale.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii