A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713468997.8536.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gorghiu nu il mai vrea pe Ciolos. „Nu l-as mai aprecia daca ar intra in PNL acum”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-09-2016, ora 10:34

Gorghiu nu il mai vrea pe Ciolos. „Nu l-as mai aprecia daca ar intra in PNL acum”

Articol de Cristian Amariei
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seara, ca nu vrea ca premierul Dacian Ciolos sa se inscrie "acum" in partidul sau intrucat "ar insemna sa-si incalce cuvantul de onoare", si astfel nu l-ar mai aprecia. In schimb, Gorghiu nu ar exclude o eventuala prezenta a premierului "intr-o formula viitoare de guvernare".

"Nu l-as mai aprecia pe Dacian Ciolos daca ar intra in PNL acum pentru ca ar insemna sa-si incalce cuvantul de onoare", a afirmat Alina Gorghiu, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate.

iIn acest context, liderul liberal a tinut sa precizeze ca Ciolos a declarat, in momentul in care a preluat mandatul de premier, ca nu se va inrola intr-un partid si ca-si va pastra echilibrul fata de toate partidele, iar daca ar face altfel, ar avea multe de pierdut, inclusiv echilibrul.

"Nu vreau sa se inscrie in PNL, dar s-ar putea gasi intr-o formula viitoare de guvernare daca ne compatibilizam proiectele", a adaugat Alina Gorghiu, subliniind ca este prematur sa spuna ce decizie va lua in luna octombrie.

Totodata, Gorghiu a sustinut ca nu sunt ministri tehnocrati pe listele PNL. Totusi, pana se inchid listele PNL pentru alegerile parlamentare, Gorghiu a precizat ca "e posibil ca vreun coleg intr-o filiala judeteana sa aiba discutii cu vreun ministru" si ca nu spune "nu" la nimic.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii