A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713267203.6608.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Google lanseaza YouTube Go, o noua aplicatie care permite vizionarea offline
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2016, ora 15:23

Google lanseaza YouTube Go, o noua aplicatie care permite vizionarea offline

Articol de Madalina Irimia
YouTube Go este o aplicatie menita sa faca mai accesibil continutul celebrului serviciu de video sharing, permtiand vizionarea clipurilor YouTube chiar si in lipsa unei conexiuni active la internet, scrie go4it.ro.

Creata in special pentru publicul din India, aplicatia este recomandata pentru folosirea in zone unde accesul la internet nu este posibil in mod permanent, sau vitezele de transfer lasa mult de dorit. Momentan, disponibila pentru testare doar in aceasta iara, YouTube Go permite descarcarea clipurilor video pentru vizionare offline, utilizatorii putand alege intre economisirea conexiunii la internet si a memoriei interne a dispozitivului, respectiv obtinerea unui nivel superior de calitate prin selectarea unei rezolutii mai inalte, potrivit go4it.ro.

Mai mult decat atat, YouTube Go permite vizionarea clipurilor preferate si impreuna cu prietenii, folosind reieaua WiFi pentru a transmite clipul salvat altor dispozitive din apropiere.

Anuniata impreuna cu alte produse Google adresate pieiei din India, in cadrul unui eveniment gazduit in orasul Delhi, aplicaiia YouTube Go ar putea fi oferita si in afara acestei tari dupa incheierea etapei initiale de testare.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii