A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713579608.1172.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Giulia Anghelescu este aproape de nerecunoscut cu noul look
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
18-07-2014, ora 15:30

Giulia Anghelescu este aproape de nerecunoscut cu noul look

Articol de Madalina Irimia

Adepta schimbarilor dese si radicale, Giulia a apelat din nou la un „truc” cu care i-a surprins pe admiratorii sai. Cantareata a ales o culoare iesita din comun, iar toti cei care au vazut-o au intrebat daca vopseaua este permanenta, scrie protv.ro.

Giulia Anghelescu nu-si plictiseste niciodata admiratorii atunci cand vine vorba despre imaginea afisata. A renuntat la cea de fata cuminte si a inceput sa adopte look-uri din ce in ce mai excentrice.

Dupa ce a adoptat o imagine de papusa Barbie blonda, iar apoi a optat pentru stilul punk, cand si-a ras o parte din par, cantareata a decis ca este timpul pentru o noua schimbare.

Artista si-a vopsit parul intr-o nuanta de verde si a publicat cateva imagini pe pagina sa de Facebook, unde fanii i-au complimentat noul look.

Vedeta a marturisit pentru cancan.ro ca nu este vorba despre o vopsea permanenta si ca si-a schimbat culoarea parului cu creta de par, o solutie inovatoare, dar care isi va pierde efectul dupa numai cateva spalari.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii