A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713947612.3843.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gica Popescu vorbeste despre condamnare: Cum a ajuns la inchisoare fostul capitan al Barcelonei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-09-2016, ora 08:47

Gica Popescu vorbeste despre condamnare: Cum a ajuns la inchisoare fostul capitan al Barcelonei

Articol de Cristian Amariei
Gica Popescu a vorbit despre condamnarea primita in Dosarul Transferurilor, sentinta in urma careia a petrecut mai bine de un an si jumatate in inchisoare.

Fostul capitan al Barcelonei sustine ca a ajuns sa fie implicat in acest caz pentru ca a acceptat sa joace rolul de traducator in transferul lui Lucian Sanmartean la Panathinakos.

Popescu marturiseste ca a fost chiar rugat de impresarul Victor Becali si de presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, sa asiste la perfectarea mutarii pentru ca cei doi... nu stiau limba engleza!

"E normal sa ai o anumita mahnire cand te duci sa traduci un contract si esti acuzat de spalare de bani. Scuza-ma! Eu la Sanmartean am fost pentru ca nu stiau engleza nici Victor Becali si nici Jean Padureanu si mi-au zis vino cu noi sa traduci contractul. M-am dus si am fost acuzat de spalare de bani. Doi ani! Asta nu pot s-o accept niciodata. Dar, ma rog, nu am pregatirea necesara pentru a face afirmatii legate de partea juridica, probabil ca nu aveam voie sa fac nici macar acest lucru. Mi-am asumat acest lucru, am suportat cu decenta, cu demnitate tot ce s-a intamplat. Mergem mai departe.

Sunt suparat pe mine ca as fi putut face lucrurile de o alta maniera. Eu nu dau vina pe nimeni pentru nimic ce s-a intamplat in viata mea. De mine trebuia sa am grija eu si familia mea. Eu de la 16 ani am avut grija singur de mine. Am avut foarte mare grija de mine, dar toti facem greseli in viata. Si trebuie sa ni le asumam", a spus Popescu la DigiSport.

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare in Dosarul Transferurilor, el ajungand in puscarie cu o zi inaintea alegerilor de la FRF din 2014, unde era principalul favorit.

A fost liberat conditionat in noiembrie 2015 si de atunci a evitat aparitiile publice.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
BLACKJACK,  12.10.2023 12:08

nice blog! its interesting. thank you for sharing. how many decks in online blackjack

   
BLACKJACK,  12.10.2023 12:08

nice blog! its interesting. thank you for sharing. how many decks in online blackjack

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii