ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-11-2014, ora 11:29

Gest IMPRESIONANT facut de GIGI BECALI din INCHISOARE

Articol de Madalina Irimia
Gigi Becali a mai facut un gest nobil din inchisoare: l-a angajat pe Adrian Bumbescu la centrul de copii si juniori al clubului, dupa ce fostul mare fundas al ros-albastrilor l-a vizitat la Poarta Alba.

Gigi Becali nu a uitat de membrii generatiei Steaua '86, pe unii dintre ei ajutandu-i pe cat a fost posibil. Fanatik a aflat de un gest pe care Gigi Becali l-a facut fata de un fost mare fotbalist al ros-albastrilor.

Dupa ce a fost dat afara de la FRF, in vara anului trecut, unde a antrenat selectionata under 16, Adrian Bumbescu nu ti-a gasit loc de munca. Disperat, l-a vizitat la Poarta Alba chiar pe Gigi Becali.

"Ce este ma, Adi? Nu ai de munca? Ai batut tu atita drum pina aici? Stai linistit, tata! Voi transmite celor de la centrul nostru de copii si juniori sa te angajeze la noi. Poti sa te duci acasa. Totul se rezolva", a fost mesajul lui Gigi Becali.

"Este adevarat, am fost si l-am vizitat pe Gigi. Am facut-o chiar inainte sa ma angajez la Steaua, care e problema? Nu am de ce sa ascund lucrul asta. Mai multe nu vreau sa comentez pe marginea acestui subiect. Va rog sa ma scuzati, acum ma pregatesc pentru antrenament. Am un loc serios de munca si vreau sa imi fac treaba cat mai bine", a declarat Adrian Bumbescu pentru Fanatik.

Adrian Bumbescu este cel care. In 2010, i l-a recomandat lui Gigi Becali pe Florin Gardos, pe atunci la Chiajna. gardos a fost cumparat cu 150.000 de euro, iar in 2014 a fost vandut la Southampton pentru 6,5 milioane de euro.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii