A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713540511.5764.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gabriel Cotabita: „Cand m-am trezit, am vazut perfuzia si pe fete. Mi-am dat seama ca am trei fiice extraordinare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2015, ora 12:35

Gabriel Cotabita: „Cand m-am trezit, am vazut perfuzia si pe fete. Mi-am dat seama ca am trei fiice extraordinare”

Articol de Madalina Irimia
In luna mai a acestui an, cantaretul Gabi Cotabita trecea printr-o cumpana pe care a reusit sa o depaseasca, revenindu-si in mod miraculos.

Recent, Gabriel Cotabita a acordat un interviu pentru o emisiune tv. „Nu mai transpir. asta e singurul lucru bun din experienta asta!”, a declarat Cotabita, referindu-se la perioada in care s-a aflat la hotarul dintre viata si moarte.

"Cand m-am trezit am vazut prima data perfuzia, iar apoi mi-am vazut fiicele. Am realizat in tot acest timp ce fete extraordinare am. Toate lucrurile astea m-au ajutat sa fiu impacat cu mine insumi. Intotdeauna am alergat pentru a fi bun in ceea ce fac. Astazi, prioritatile s-au schimbat", a marturisit Gabriel Cotabita.

In urma cu ceva timp, Gabriel Cotabita a facut marturisiri despre „lumea de dincolo”: Gabriel Cotabita, marturisiri din lumea de dincolo: „Lumina alba o vezi daca vrei sa mori. Mi s-a transmis clar ca nu raman acolo!"

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii