ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2014, ora 16:15

GIGI BECALI merge acasa de Craciun. Cum il asteapta sotia sa, Luminita

Articol de Madalina Irimia
Luminita Becali, sotia lui Gigi Becali, a inceput pregatirile pentru sosirea sotului sau acasa, desi pana atunci mai este aproximativ o luna. Patronul Stelei isi va petrece Craciunul alaturi de familie.

Gigi Becali a primit de la conducerea Penitenciarului Poarta Alba o permisie de cinci zile, in perioada sarbatorilor de Craciun, pentru buna sa purtare de dupa gratii.

Gigi Becali va sta alaturi de familie in perioada 24-28 decembrie si este decis si de data aceasta sa se poarte exemplar, pentru ca in luna februarie sa ceara eliberarea conditionata.

Oamenii de incredere ai lui Gigi Becali au inceput deja pregatirile pentru sosirea acestuia, supraveghind ca totul sa se desfasoare perfect si chiar sotia sa, Luminita, se pregateste pentru reintalnirea cu sotul ei, avand grija sa arate perfect. Din acest motiv, a trecut pragul unei clinci specializata in tratamente faciale si corporale din Pipera, unde a fost fotografiata de paparazzi cancan.ro.

Dupa o sesiune de intretinere, sotia lui Becali a parasit clinica, indreptandu-se catre autoturismul sau. Ea a iesit din curtea clinicii, catre casa, avand de parcurs mai putin de 50 de metri.

Sursa: rtv.net
Foto: jurnalul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii