A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714177399.8572.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

GIGI BECALI a revenit in tribune la un meci de FOTBAL al echipei lui GICA HAGI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
19-10-2014, ora 13:50

GIGI BECALI a revenit in tribune la un meci de FOTBAL al echipei lui GICA HAGI

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali, finantorul echipei Steaua incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a profitat de regimul deschis care ii permite sa munceasca la Academia nasului Gica Hagi si a asistat pe viu la o partida de fotbal dupa mai bine de un si jumatate, informeaza Fanatik.

Latifundiarul din Pipera a fost prezent, miercuri, in tribune la doua partide disputate de liderul clasamentului la Republicani A si B a avut de disputat doua partide restante, ambele contra Sagetii Navodari. Duelul a fost unul fara istoric, juniorii lui Gheorghe Hagi impunandu-se cu 6-0, respectiv 8-1.

“Pentru prima oara de cand este la Academie, Gigi Becali a revenit in loja, dupa cum glumeam cu el. A urmarit foarte interesat partida de la Republicani si s-a uitat dupa jucatori care pot, intr-un viitor apropiat, sa reprezinte o solutie viabila pentru Steaua. Se cunoaste pasiunea lui pentru scouting”, au specificat apropiatii finantatorului stelist pentru Fanatik.

Patronul Stelei si vesnicul scouter al campioanei nu a plecat de la arena fara notite, fiind impresionat de Alexandru Matan, al doilea jucator al Academiei Gheorghe Hagi care a intrat in vizorul lui Chelsea! “A ramas impresionat de numarul 11 de la Viitorul (n.r. Matan), are tehnica in regim de viteza si dribling foarte bun, dar Gigi Becali a precizat ca, momentan, este prea scund”, au incheiat colaboratorii si apropiatii latifundiarului din Pipera, au notat jurnalistii sursei amintite.

Sursa: mondonews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii