A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713589549.3877.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

GIGI BECALI, VESTE TERIBILA de la JUDECATORI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-10-2014, ora 14:32

GIGI BECALI, VESTE TERIBILA de la JUDECATORI

Articol de Cristian Amariei
GIGI BECALI a primit, vineri, o veste teribila: omul de afaceri va ramane cu sporul de pedeapsa de 6 luni, astfel incat BECALI va trebui sa execute o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani si 6 luni.

GIGI BECALI a solicitat Curtii de Apel Constanta sa ii reduca cu 6 luni pedeapsa, renuntandu-se la sporul primit, acesta pretextand ca faptele pentru care a fost condamnat in dosarul "Valiza" nu ar fi incriminate si de noul Cod Penal.

"Va cer sa faceti dreptate, domnule presedinte, nu plec maine din puscarie si nu se supara nimeni daca ies sase luni mai devreme, oricum nu am cum sa ies inainte de alegeri si nici nu ma mai intereseaza politica", a declarat Becali, conform Mediafax.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii