A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714137355.1855.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fructul care iti curata arterele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-11-2014, ora 16:03

Fructul care iti curata arterele

Articol de Madalina Irimia
Rodia nu este doar un fruct delicios, ci are si nenumarate beneficii pentru sanatatea ta. Vezi care sunt si cum este indicat sa il consumi.

Potrivit unui studiu recent, extractul de rodie poate preveni si trata principala boala cardiaca ce duce la deces, ateroscleroza, caracterizata prin ingrosarea progresiva a arterelor coronare, din cauza acumularii de grasime. Cercetatorii au stabilit ca rodia nu numai ca imbunatateste circulatia sangelui, dar reduce inflamatia si scade tensiunea arteriala. in plus, scade excesul de trigliceride, care apare din cauza unei alimentatii bogate in mancare procesata.

Alte beneficii ale rodiei

Rodia reduce grasimea din organism, potrivit unui studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Edinburgh. in plus, datorita nivelului ridicat de antioxidanti, previne aparitia bolilor cardiace si reduce colesterolul. Rodia scade, de asemenea, depunerile de placa pe artere, prevenind formarea de cheaguri.
Alte studii au demonstrat ca rodia este eficienta si impotriva cancerului la prostata, la san, diabetului si limfomului. Vitamina C continuta de acest fruct lupta impotriva oricarui tip de infectie, iar compusii anti-bacterieni ajuta la mentinerea dintilor sanatosi si la prevenirea placii bacteriene.
Sucul de rodie este la fel de eficient! Ajuta la regenerarea ficatului, chiar si dupa ce acesta a fost afectat.
Cand vrei sa cumperi rodii, alege-le pe cele mai tari si care au o culoare bogata, fara pete.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: rodie, beneficii, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii