A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714142029.2109.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Fonduri de 9 milioane de dolari pentru ONG-urile din Romania pentru promovarea in Google
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-02-2016, ora 11:39

Fonduri de 9 milioane de dolari pentru ONG-urile din Romania pentru promovarea in Google

Articol de Cristian Amariei
Un numar de 200 de Organizatii Non - Profit (ONG) din Romania pot beneficia, in acest an, de fonduri in valoare de 9 milioane de dolari pentru promovarea in Google, prin intermediul programului 'WEB-ONG', a anuntat, luni, intr-un comunicat de presa, Asociatia Europa Digitala, initiatorul programului national si prima organizatie partener certificat Google din plan local.

'WEB-ONG' are ca scop sa ofere ONG-urilor din Romania posibilitatea de a dezvolta capacitatile de promovare, prin construirea gratuita a paginilor web si de aplicare la diverse granturi internationale, printre care si Google Ad Grants for nonprofits, care ofera acestora un buget lunar de 10.000 de dolari, pe care il pot folosi pentru publicitatea online in motorul de cautare Google.

In cursul anului 2015, peste 200 de ONG-uri din Romania au aplicat in cadrul programului, iar dintre acestea 30 de proiecte internationale dedicate ONG-urilor au fost deja castigate, iar 170 sunt in proces de inrolare. Organizatiile inscrise in programul 'WEB-ONG' au beneficiat, anul trecut, de peste un milion de accesari ale paginilor de Internet si mai mult de 16 milioane de afisari in motoarele de cautare ale proiectelor sociale derulate de acestea.

Asociatia Europa Digitala mentioneaza ca, pentru anul 2016, a alocat alte 200 de locuri pentru programul 'WEB-ONG', care cumuleaza un fond de 9 milioane de dolari in Granturi Google, pentru promovarea organizatiilor in mediul online. Potrivit sursei citate, ONG-urile din Romania vor beneficia, lunar, de 10.000 de dolari prin intermediul proiectului international Google AdGrants for nonprofit, in vederea promovarii in mediul online.

Programul dedicat organizatiilor non-profit a fost lansat in Romania, in contextul in care un studiu dat publicitatii de iVox.ro arata ca doar jumatate dintre ONG-urile romanesti se promovau online in 2015, iar 81,58% dintre acestea nu au aplicat niciodata pentru o finantare nationala sau internationala destinata organizatiilor non-profit, majoritatea motivand lipsa de resurse si de cunoastere.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: google, fonduri, romania, ong
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Allen,  28.09.2019 14:29

Asociatia Europa Digitala mentioneaza ca, pentru anul 2016, a alocat alte 200 de locuri pentru programul 'WEB-ONG', care cumuleaza un fond de 9 milioane de dolari in Granturi Google, pentru promovarea organizatiilor in mediul online. Potrivit sursei citate, ONG-urile din Romania vor beneficia, lunar, de 10.000 de dolari prin intermediul proiectului international Google AdGrants for nonprofit, in vederea promovarii in mediul online. hostgator coupons

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii