A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714106814.7091.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Felul in care scrii iti dezvaluie personalitatea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-04-2014, ora 15:03

Felul in care scrii iti dezvaluie personalitatea

Articol de Madalina Irimia

Grafologia este stiinta care se ocupa cu deducerea caracteristicilor psihologice ale unui individ pe baza observarii scrisului de mana.

Forma literelor, locul textului in pagina, presiunea scrisului sunt doar cateva semne ce tradeaza personalitatea candidatului la job, scrie ele.ro.

Scrisul mare reprezinta nevoia de afirmare, o exteriorizare amplificata, nevoia de a ocupa mai mult spatiu. Esti entuziast, impunator, orgolios, te crezi superior fata de oricine. Esti motivat sa ajungi sus, dar din pacate, celor din jurul tau le lasi cam putin oxigen si s-ar putea sa-i sufoci.

Scrisul mic

Iti place sa observi mai mult decat sa treci la actiune, nu esti obsedat de propria persoana, esti o persoana ganditoare. Fie te subevaluezi, fie ai un caracter profund intelectual, care te impinge spre concentrare si observatie.

Forma rotunjita a literelor

Forma scrisului este partea pe care o constientizam cel mai mult. Ea este direct legata de experientele noastre de viata anterioare, este o masura a originalitatii si a spiritului de independenta al persoanei.

In acest caz, scrisul rotunjit reflecta o persoana profund afectiva. Aceasta este de altfel o forma foarte feminina, sinonima cu sarmul, seductia, tandretea, generozitatea, caldura.

Caligrafia

Scrisul caligrafic este cel pe care l-am invatat la scoala. Cei care au inca un scris caligrafic si la varsta adulta denota lipsa de personalitate, supunere fata de reguli, fata de principiile stabilite.

Foto: writing.barnard.edu

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii