ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-04-2016, ora 14:09

Fana a serialului criminalistic CSI, o femeie din Spania a rezolvat o crima petrecuta intr-un parc. Probele gasite de aceasta

Articol de Madalina Irimia
O femeie, gardian intr-un parc din Sevilla, a ajutat politistii spanioli sa rezolve o crima. Femeia este fana a serialului criminalistic CSI, ceea ce a ajutat-o sa gaseasca probe pe care investigatorii le-au omis, scrie The Guardian.

Carmen Moreno, ingrijitoare a parcului Maria Luisa, a facut curatenie in urma politistilor care au investigat cazul unei femei de 31 de ani, care aparent s-a sinucis.
La locul faptei, Carmen a observat cateva servetele patate cu sange si, asa cum a vazut in serialul ei preferat, le-a pus in pungi separate, pentru a nu compromite potentialele probe importante.

“In spatele unei banci, unde a fost gasita victima, am dat peste o gramada de servetele pline cu sange. De obicei port manusi, dar de aceasta data nu am avut. Am folosit o punga pentru a le ridica de pe jos si le-am pus cu grija in alta punga pe care am sigilat-o cu un nod”, povesteste femeia.

Aceasta spune ca a fost surprinsa de faptul ca politistii au omis aceste probe evidente, mai ales pentru ca sangele era prezent si pe banca, deci foarte usor de observat.
Dupa ce investigatorilor le-au fost date noile probe, s-a confirmat faptul ca nu era vorba despre o sinucidere, ci despre un viol. Victima a decedat in urma unor rani interne grave.

Politistii au asociat ADN-ul gasit de Moreno cu cel al unui barbat de 46 de ani care avea deja dosar penal. Judecatorii au felicitat-o pe ingrijitoarea parcului, deoarece crima ar fi fost foarte dificil de dovedit fara probele gasite de aceasta.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: csi, crima, spania
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii