A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714094719.4909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Familia lui Schumacher a fost anuntata. Il pot lua acasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2014, ora 16:02

Familia lui Schumacher a fost anuntata. Il pot lua acasa

Articol de Cristian Amariei

Chiar daca nu a mai fost facut public niciun anunt oficial din partea staff-ului medical al spitalului la care se afla internat Schumacher, Gary Hartstein, medic la Formula 1 in perioada 2005-2012, crede ca Schumacher ar putea parasi spitalul.

Acest lucru s-ar putea intampla chiar daca nu exista semne clare de imbunatatire a starii sale de sanatate, scrie cotidianul britanic Express. De altfel, Gary Hartstein a declarat ca lumea ar trebui sa se astepte la ce e mai rau in cazul campionului mondial, intrucat acesta se afla in coma indusa de 87 de zile.

Daca pana acum ma ingrijoram de ce ar putea sa se intample cu fiecare veste proasta primita, acum am realizat ca lipsa informatiilor cu privire la starea lui ar putea, de fapt, sa fie benefica in a ne obisnui cu ideea si a ne detasa...”, a explicat medicul.

Din cauza aglomerarii spitalului din Grenouble, personalul se vede nevoit sa il externeze pe Michael Schumacher, fiind dispusi sa improvizeze o unitate mobila sigura, pentru a nu ii inrautati starea de sanatate pe parcursul transportului. Sportivul ar putea fi transferat fie intr-o clinica privata din Germania, fie adus la domiciliu, acolo ar urma sa fie supravegheat in continuare de personal medical specializat.

Medicii sunt ingrijorati inclusiv de kilogramele pierdute de cand se afla internat. ”Desi pierderea in greutate este normala pentru pacientii aflati in coma, 20 de kilograme este mult pentru persoanele cu greutate normala. Se poate presupune ca muschii sai s-au degradat major din cauza imobilitatii”, a declarat prof. dr. Curt Diehm, de la spitalul Karlsbad din Germania, conform Mediafax.

Cel mai pesimist scenariu este acela de „coma constienta”, o stare vegetativa permanenta in care pacientul este constient, insa nu se poate misca sau vorbi.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: welt.de

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii