ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
13-08-2014, ora 09:35

Fac nunta in secret? Bianca a reusit sa-si recucereasca fostul sot, desi a calcat stramb

Articol de Madalina Irimia

Bianca Dragusanu a trecut cu brio testul la care a fost supusa de Victor Slav, dupa divortul lor. Desi, oficial, era o femeie libera, ea nu a mai vrut sub nici o forma sa auda de Adrian Cristea, iar acest lucru l-a inmuiat pe fostul sau sot. Fosta asistenta TV se bucura din nou de dragostea lui Slav si se pregateste sa-si reinnoiasca juramintele in fata altarului.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cunoscut cu ocazia unei filmari, s-au placut si in scurt timp au devenit un cuplu. La doar cateva luni de relatie, au decis sa faca pasul cel mare si sa devina sot si sotie. La fel de repede insa, dupa doar trei luni de mariaj, au ajuns si la divort, asta dupa ce roscata i-a pus coarne si a fugit la Paris cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Odata ce l-a pierdut, Bianca a suferit si si-a propus, inca de atunci, sa-l readuca pe Victor in viata ei. Si cum intotdeauna a stiut ce a vrut, iata ca si de aceasta data i-a iesit pasenta. Gestul care l-a inmuiat pe Slav si a acceptat-o din nou pe fosta sa sotie a fost faptul ca, desi aceasta devenise libera de “contract” si putea sa umble cu cine ar fi dorit, abia atunci a inceput sa se poarte, ironia sortii, ca o femeie maritata.

Poarta iar verigheta si inelul de la Slav

Mai precis, Bianca a renuntat total la Adrian Cristea, de care nu a mai vrut sa auda, in ciuda eforturilor “Printului” de a o avea din nou la asternut. Fosta asistenta TV i-a respins totodata si pe ceilalti curtezani. O perioada, cei doi fosti soti au fost doar buni prieteni. Victor i-a fost alaturi cand ea a suferit un accident casnic, la picior, si a ajuns la operatie. De ceva timp insa, intre ei s-a reaprins flacara iubirii, tocmai pe litoralul romanesc. In plus, o persoana apropiata celor doi ne-a facut o dezvaluire neasteptata: “Bianca si Victor vor sa se recasatoreasca fara tamtam, doar in prezenta a doi martori. Se iubesc foarte mult. Victor mai are momente in care se poarta ca un cocos, tocmai pentru a arata ca inca nu a uitat ce s-a intamplat in trecut”. Pana cand isi vor oficializa relatia, Bianca a inceput sa poarte iar verigheta si inelul de logodna primite de la Slav.

Nicoleta Luciu: „Le doresc sa faca repede copii!”

La aflarea vestii, Nicoleta Luciu, prietena de suflet a Biancai, a dorit sa le faca o urare: “Le doresc inca o data Casa de piatra! si sper ca de aceasta data, daca vor decide sa se recasatoreasca, sa fie cu noroc. Eu ma bucur pentru ei, voi merge la nunta. Trebuie sa investesc in tinute din nou, dar nu-i problema. Le mai doresc sa faca repede copii, ca trece timpul. Sper sa aiba gemeni, ca scapa mai repede si daca ar fi fata si baiat, ar fi si mai bine, deoarece ar fi amandoi multumiti. De data aceasta vor trebui sa faca doar casatoria la Primarie, ca la biserica sunt cununati deja”.

Sursa: libertatea.ro

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: bianca, victor, casatorie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii