A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713533778.678.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

FIFA/coruptie: Jeffrey Webb, revocat din functia de presedinte al CONCACAF
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-05-2015, ora 10:47

FIFA/coruptie: Jeffrey Webb, revocat din functia de presedinte al CONCACAF

Articol de Cristian Amariei
Confederatia de fotbal a Americii de Nord, Centrale si Caraibelor (CONCACAF) a decis joi sa ii revoce din functii pe presedintele Jeffrey Webb si pe Eduardo Li, membru al Comitetului sau Executiv, ambii aflati intre cele 14 persoane inculpate de justitia americana pentru coruptie, transmite AFP.

''In conformitate cu statutele CONCACAF, Comitetul executiv i-a revocat, cu titlu provizoriu, din functiile lor pe Jeffrey Webb si Eduardo Li (presedintele federatiei costaricane) si l-a numit pe Alfredo Hawit, pana acum vicepresedinte, in portul de presedinte al CONCACAF'', a anuntat organizatia intr-un comunicat.

De asemenea, secretarul general al forului localizat la Miami (Florida), Enrique Sanz, a fost disponibilizat.

Webb, presedintele federatiei de fotbal din Insulele Cayman, ii succedase in 2012 la conducerea CONCACAF controversatului Jack Warner, pus si el sub acuzatie de justitia americana.

Gratie functiei din CONCACAF, Webb facea parte din Comitetul Executiv al FIFA, fiind unul dintre vicepresedintii forului mondial.

CONCACAF a mai anuntat ca incredinteaza presedintilor federatiilor canadiana, Victor Montagliani, americana, Sunil Gulati, si mexicana, Justino Compean,”responsabilitatea formarii unei comisii care sa evalueze derularea operatiunilor comerciale ale CONCACAF, in lumina ultimelor dezvaluiri''.

''Suntem profund dezamagiti de afirmatiile justitiei, care demonstreaza inca o data ca organizatia CONCACAF fost victima unei fraude'', a subliniat Alfredo Hawit, noul conducator al forului.

''Vom continua sa colaboram total cu ancheta autoritatilor'', a mai spus oficialul.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii