A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713578890.4335.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elena Udrea, pe Facebook: „De ce pe Blaga si pe ceilalti nu-i intreaba nimeni de acuzatiile aduse impotriva lor”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-04-2015, ora 13:03

Elena Udrea, pe Facebook: „De ce pe Blaga si pe ceilalti nu-i intreaba nimeni de acuzatiile aduse impotriva lor”

Articol de Cristian Amariei
Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, sambata, un mesaj pe pagina de Facebook a fostului ministru al Turismului. Reprezentantii Elenei Udrea sunt intrigati de faptul ca aceasta este inca in arest "fara niciun motiv", iar alti oameni, "care toaca banii cu care s-au ales", sunt in libertate.

"Odata cu trimiterea in instanta a dosarului „Gala Bute”, nu mai exista niciun motiv pentru ca Elena Udrea sa ramana in arest. si, totusi, asta se intampla, in ciuda faptului ca prejudiciul imputat este incomparabil mai mic decat in alte cazuri.

Spre exemplu, oameni precum Crinuta Dumitrean sau Sergiu Diacomatu, beneficiari directi ai mitelor de la ANRP, acuzati ca au primit multe milioane de euro mita, stau bine-merci in arest la domiciliu si mai si cer control judiciar. Asta in conditiile in care Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu, sta si el in arest.

S-a facut o intreaga tevatura cu privire la faptul ca s-ar fi finantat incorect organizatia de Bucuresti a PDL in timpul mandatului lui Udrea. Aproape numai despre asta se discuta, dar nimeni nu-i intreaba pe vechii PDL-isti, deveniti noi PNL-isti, cum ramane cu acuzatiile aduse de Dorin Cocos si de Gabriel Sandu privind finantarea PDL. Daca Udrea sta in arest acuzata fiind ca a facut parte dintr-un Guvern care a taiat pensii si salarii, de ce pe Blaga si pe ceilalti nu-i intreaba nimeni de acuzatiile concrete aduse impotriva lor?

Mai mult, Pescariu si Florica, oameni care au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro, sunt liberi si au ramas si cu banii. Poate sa explice cineva care sunt ratiunile procurorilor pentru care in toate celelalte cazuri nu se intampla nimic, oamenii sunt liberi si fara griji, mai si toaca banii cu care s-au ales, iar Elena Udrea este in continuare arestata?

Ce credeti ca trebuie sa faca Udrea pentru ca procesul sau sa se desfasoare, asa cum este firesc, cu ea in libertate sau macar in arest la domiciliu?", a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook.

Prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a mers vineri sa o viziteze in arestul Politiei Capitalei. Aceasta le-a spus jurnalistilor ca fosta sefa PMP nu este un pericol public si ca nu gaseste niciun motiv intemeiat pentru ramanerea ei in arest.

Totodata, prietena Elenei Udrea a mentionat ca procurorii DNA ar trebui sa incerce sa recupereze prejudiciul creat de Dinu Pescariu si nu "sa-i numere gentile" fostei sefe PMP. "In loc sa i se numere gentile Elenei Udrea" mai bine s-ar incerca recuperarea prejudiciului creat de Dinu Pescariu", a adaugat Ruxandra Dragomir.

Procurorii DNA au trimis dosarul "Gala Bute" spre judecare la ICCJ, iar Elena Udrea cere acum eliberarea din arestul preventiv. La ultima cerere de prelungire a arestarii preventive, procurorii au solicitat inca 30 de zile invocand nevoia de a mai administra unele probe, de a face o expertiza si de a mai audia cativa martori. Odata cu trimiterea in instanta a dosarului, faza de urmarire penala s-a incheiat si arestul preventiv nu mai este necesar, pentru ca, evident, Elena Udrea nu mai poate influenta ancheta penala sau probele deja adunate de procurori.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii