ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2015, ora 11:43

El e baiatul care a inventat una dintre cele mai populare aplicatii: "Ma plictiseam la scoala". Sigur te-ai jucat

Articol de Madalina Irimia
Un pusti de 15 ani a inventat o aplicatie foarte cunoscuta - Facebook, Google si Apple se dueleaza pe el!

Ce inseamna o idee buna - Ben Pasternak, 15 ani, a trecut de la plictiseala in scoala la decizii importante; el primeste oferte importante de la companii care vor sa investeasca jumatate de milion de dolari pentru produsul sau. Aplicatia sa, Impossible Rush, are aproape 800.000 de descarcari - Pasternak a fost 'curtat' de Facebook, Apple si Google care i-au propus un intership dupa succesul sau.

Si, conform dezvaluirilor sale, exista investitori care sunt interesati sa-i sprijine ultimul proiect - este insa criptic in legatura cu acesta: "Practic, incerc sa fac instant messaging sa fie mai personal si in moment. Dorinta mea de Anul Nou este sa fac ca anul trecut sa para ca a fost doar 'incalzirea'. Sigur ca as fi interesat de un intership la Facebook, dar nu planuiesc sa lucrez pentru ei, vreau sa o iau pe cont propriu. Nu am prea multe spus despre asta dar ma gandesc sa o iau pe drumul meu".

Ben, cel care a vandut drepturile pentru Impossible Rush pentru doar 200 de dolari, s-a intalnit cu alti adolescenti talentati in tehnologie la Hackathons - o competitie unde echipele au 36 de ore sa dezvolte produse hardware, site-uri sau aplicatii.

"Exista mai multi judecatori, de cele mai multe ori presedinti ai unor companii precum Facebook si Google" explica el.

In ciuda succesului sau incredibil si a abilitatii sale, Ben spune ca are multe de invatat si ca il admira pe co-fondatorul Facebook si CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

Sursa: yoda.ro
     
Tag-uri: pusti, facebook, aplicatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihai,  02.02.2015 21:26

Pentru cei care doresc sa aduca in viata lor abundenta si prosperitate,aceasta oferta este de nerefuzat! Opriti-va aici pentru ca veti gasi aceasta oferta de lucru peste tot!Nu cerem experienta si oferim curs gratuit de instruire de la zero!Cautam si selectam urgent dezvoltatori proiect national si international!Se lucreaza la alegere,full-time sau part-time.Oferim si cerem seriozitate maxima!Plata castigurilor este garantata prin contract legal!Pentru mai multe detalii trimite-ti textul"info"la:mihai365escu@yahoo.ro

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii