ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-10-2011, ora 19:16

Ei sunt cei 12 finalisti ai supershowului X Factor in fata marelui test: incep galele live la Antrena 1!

Articol de Alexandra Stefanescu

Dintre sutele si sutele de persoane care s-au prezentat la auditiile din tara, doar 12 concurenti mai au acum sansa de a-si schimba radical viata in cadrul supershowului X Factor. Recunoasterea la care au visat se afla acum la un pas de ei, alaturi de cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania: 200.000 de euro! Pana a ajunge insa acolo, cei mai buni dintre cei buni se afla in fata celui mai dur test de pana acum: confruntarea celor mai bune voci, a celor mai carismatice prezente in galele live ale concursului! Prima confruntare live a supershowului X Factor va avea loc sambata aceasta, de la 20.20 la Antena 1.

In cadrul celei mai recente editii X factor, emotiile au fost extraordinar de mari atat pentru semifinalisti, cat si pentru cei trei jurati. Adrian Sina, Mihai Morar si Paula Seling au fost confruntati cu un verdict important. Juratii s-au transformat din evaluatori in mentorii celor trei grupe de concurenti. Astfel, Adrian Sina va coordona categoria de concurenti cu varste peste 25 de ani, Mihai Morar va fi mentor la categoria de concurenti cu varste sub 25 de ani, iar Paula Seling va sprijini concurentii din categoria grupuri. Lupta se va muta de pe scena, acolo unde au loc interpretarile, la pupitrul juriului. Fiecare dintre cei trei mentori isi va dori sa fie cel care va descoperi factorul X in grupa sa, iar lupta orgoliilor va incepe!

Si pentru concurenti lupta va fi grea. Timpul petrecut in casa juratilor le-a dovedit ca pot gasi in mentorii lor aliati puternici, dar si evaluatori duri. Jumatate dintre semifinalisti nu au avut forta de a-i convinge pe jurati si invitatii acestora ca locul lor este in continuare pe scena X Factor. In etapa vizitei la casa juratilor, concurentii au primit fiecare cate o melodie pe care au interpretat-o dupa aproape doua zile de pregatire. Interpretarea finala a fost pasaportul lor de trecere in galele live ale concursului, iar un cuvant important de spus in acest sens l-au avut si invitatii speciali ai juratilor: Laurentiu Duta, Alexandra Ungureanu si Alexander Rybak. Dupa evaluarea finala, 12 nume au ramas in competitia X Factor! Intre ei se afla castigatorul supershowului si al marelui premiu oferit de Orange, 200.000 de euro.

Sambata aceasta, la X Factor, emotiile au fost la cote maxime! Din cei mai buni 24 de concurenti ai emisiunii, au fost selectati 12 finalisti care se afla acum in fata unor noi provocari: galele live! Telespectatorii au ramas si de aceasta data aproape de preferatii lor, sustinandu-i din fata micilor ecrane. X Factor s-a clasat si sambata, 22 octombrie, pe primul loc in topul preferintelor acestora, atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cat si in randul publicului din mediul urban. In minutul de aur, 766.000 de telespectatori din mediul urban urmareau X Factor, emisiunea inregistrand un varf de audienta de 6.6% rating si 21.7% cota de piata. Saptamana urmatoare, telespectatorii vor avea posibilitatea de a-i sustine in mod direct pe concurentii lor preferati, votandu-i si ajutandu-i sa-si implineasca marele vis.

X Factor s-a situat din nou in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 20.20-23.45, un rating de 4.9 % si 12.8 % cota de piata la nivelul targetului all urban. Emisiunea a fost lider de piata si la nivelul targetului 15-54 urban inregistrand un rating de 5.8% si 17.5% share.

Categoria sub 25 de ani. Mentor: Mihai Morar

Andrei Leonte:

Andrei Leonte are 22 de ani si studiaza in Bucuresti. Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. In cadrul vizitei la casa juratilor, Andrei l-a covins atat pe Mihai Morar cat si pe invitatul sau, Laurentiu Duta ca merita un loc in finala interpretand melodia “Rolling in the deep” de Linkin Park. Andrei a inceput sa cante inca din copilarile, insa s-a hotarat sa se ocupe de muzica cu seriozitate abia in clasa a IXa. De atunci, a inceput si lectiile de canto. Spre sfarsitul liceului a reusit sa-si convinga parintii sa accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind in acel moment la o clasa de filologie.

Desi am avut norocul sa fiu primit pe scene mari si sa lucrez cu oameni care ma intimidau, cel mai mult imi place sa vorbesc despre saptamanile in care am cantat pe strada in Italia – fara microfon, fara scena, fara lumini. Totul unu la unu. Si merita, fiindca nu cred ca as fi putut primi o confirmare mai puternica decat atunci cand reuseam sa fac pe cineva sa zambeasca sau sa se opreasca langa mine”, spune concurentul. Pe langa implinirea marelui sau vis de a castiga X Factor, Andrei isi doreste sa aiba in viitor “momentul lui pe Wembley”.

Irina Florea:

Irina Florea are 16 ani, dar o voce foarte puternica. Tanara din Jimbolia a venit la auditii in Timisoara si a convins juriul ca merita sa mearga mai departe cantand „These boots are made for walking”. Telespectatorii au fost si ei impresionati de Irina, prestatia ei din emisiune facand in mai putin de o saptamana 50.000 de vizualizari pe site-ul emisiunii si pe Youtube. Memorabila este si interpretarea melodiei “My Immortal” (Evanescence) din tabara de pregatire, dar si “Don't speak” (No Doubt), permisul ei de trecere in galele live.

De cand am inceput sa cant, am avut parte de aprecieri dar si de ironii. Acest lucru nu m-a descurajat, ci dimpotriva m-a determinat sa lupt pentru ceea ce imi doresc, si anume sa cant. De asemenea, mi-am dorit sa merg la un liceu de muzica in Timisoara, insa am renuntat. Am crezut ca ar fi corect sa urmez toti pasii pe care artistii ii fac, sa am o specializare in acest domeniu. Am ramas in orasul meu natal, unde am exersat timp de opt ani si inca exersez. Imi place prea mult sa cant si nu am putut sa renunt la muzica, sincer. E impotriva vointei mele sa fac acest lucru”, spuneIrina.

Nicolae Ovidiu Nae

Ovidiu Nae a venit la X Factor increzator ca poate castiga. Nu il recomanda doar vocea, ci si felul in care danseaza, iar de asta i-a convins pe deplin pe jurati in tabara de pregatire, dar si in cadrul vizitei in casa mentorului Mihai Morar si a invitatului acestuia, Laurentiu Duta.

Am descoperit ca am talent inca de la varsta de 4 ani, ulterior facand parte dintr-un cor vocal alaturi de care am participat si la cateva emisiuni televizate din vremea aceea. La X Factor voi incerca sa impresionez juriul si publicul aratandu-le ca sunt un artist complet, care poate dansa, canta si transmite emotie prin interpretarea unei piese”, spune Nicolae Ovidiu Nae.

Antonia Filip

Antonia Filip are 19 ani si este din Deva. In cadrul vizitei la casa juratilor, concurenta i-a impresionat pe Mihai Morar si Laurentiu Duta interpretand o melodie a artistei Lady Gaga, “Paparazzi”.

De mica am inceput sa cant pornind de la simplul fapt ca tot timpul era muzica in casa mea. Am fost incurajata sa cant vazand artisti precum Michael Jackson, James Brown pe casete video. Tot timpul incercam sa fac cea ce faceau ei pe scena si tot timpul dadeam mini-concerte in sufragerie. Cel mai fericit moment din viata mea pe plan muzical a fost ocazia pe care am avut-o in Germania, sansa de a experimenta lumea dulce-acrisoara a muzicii. Acolo, am avut oportunitatea de a lucra in studio cu trupe, producatori, am compus piese”, spune Antonia Filip.

Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sina

Cristian Parmac

Cristian Parmac este somer si isi castiga existenta cantand in diverse baruri si cluburi. A venit la auditiile din Constanta si s-a facut remarcat interpretand o melodie din repertoriul lui Mika. Juratii au pariat pe el si nu s-au inselat, tanarul repetand figura frumoasa de la auditii si in tabara de pregatire, asigurandu-si astfel un loc in urmatoarea etapa a show-ului.

Am inceput sa studiez vioara la 7 ani, iar talentul muzical l-am mostenit de la tatal meu. El m-a sustinut pana la un moment dat cand a realizat ca timpul trece repede si meseria de muzician poate aduce si neplaceri, in primul rand din punct de vedere financiar. Au fost momente in ultimul timp cand am vrut sa fac orice altceva in afara de muzica si consider ca X-Factor ar fi ultima mea sansa pentru a ma afirma”, spune Cristian.

Diana Hetea:

Diana Hetea este una dintre concurentele care are sanse sa castige X Factor. Are 32 de ani si a venit la X Factor convinsa ca niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti visul. A ales sa cante la auditii melodia No One, a Aliciei Keys. In cadrul vizitei la casa juratilor, i-a convins pe Adi Sina si Alexandra Ungureanu interpretand “If I were a boy” (Beyonce).

Am urmat cursurile liceului de muzica "Ion Vidu" din Timisoara. Ideea a apartinut bunicului meu care mi-a facut cadou o vioara; poate pentru ca a observat inclinatia mea timpurie catre muzica. De pe vremea cand nu eram in stare sa tin vreun instrument in mana, cantam cat ma tinea vocea. A fost un drum greu pana la recitaluri si turnee cu orchestra au trecut multi ani de munca asidua, de dimineata devreme pana noaptea tarziu. Nu imi pare rau, pentru ca tocmai acest efort extraordinar m-a facut sa fiu ceea ce sunt azi, mi-a dat o viziune speciala asupra vietii. A trebuit sa studiez muzica, a trebuit sa abandonez ceea ce parea a fi sansa vietii mele, doar pentru a descopei ca drumul meu este cu totul altul. Totul a dus la momentul acesta. Trebuia sa ajung aici si nu imi pare rau!”

Iulian Vasile:

Iulian Vasile a demonstrat inca o data ca aparentele insala. Tanarul cu look de lautar a uimit juriul, prezentatorii, publicul din sala si telespectatorii cu abordarea sa originala asupra piesei “I feel good”, dar si cu dezinvoltura sa de pe scena. La tabara de pregatire cantand “Save tonghit”, Iulian s-a descurcat suficient de bine incat sa treaca in etapa urmatoare. Iulian si-a convins mentorul si in cadrul vizitei la casa juratilor cand a interpretat Purple Rain (Prince).

Mi-am descoperit talentul la 5-6 ani si ceva timp mai tarziu am urmat cursurile Scolii Populare de Arte (canto). De cand am inceput sa cant, am intampinat dificultati legate de imaginea mea, de culoare. Chiar si atunci cand canti bine, poti pierde in favoarea unor persoane cu o imagine mai buna, dar fara prea multe calitati muzicale. Stiu ca nu as renunta niciodata la muzica pentru a urma un alt drum. Nu stiu altceva mai bun decat sa cant!”, spune Iulian Vasile.

Alin Vaduva:

Alin Vaduva are 25 de ani, a venit la auditii in Constanta si a reusit cu vocea si look-ul sau sa impresioneze nu doar juriul, ci si sala plina ochi. Tanarul despre care Mihai Morar a spus ca el “crede ca este un artist cu mii de discuri vandute in strainatate”, a interpretat la auditii piesele „I need a dollar” si „Feeling good”, reusind sa obtina nu doar 3 de Da din partea juratilor X Factor, ci si votul publicului.

Mi-a placut muzica de cand eram foarte mic si avand o memorie auditiva buna fredonam multe melodii care erau pe gustul meu la aceea vreme. Momentul in care am hotarat ca vreau sa fac muzica a fost la varsta de 12 ani, insa la varsta de 14 ani am inceput sa merg la Palatul copiilor din Craiova, unde am avut un profesor de canto si am luat destul de repede contactul cu scena. Persoana care m-a remarcat a fost insa profesoara de biologie, care intamplator i-a tinut locul profesoarei de muzica pentru o singura ora. Eram in clasa a VIII-a si nimeni nu stia ca eu pot canta, nici macar colegii. Dansa a fost impresionata si mi-a spus privindu-ma sincer in ochi ca asta trebuie sa fac, sa cant! Acum, cred ca muzica va face intotdeuna parte din viata mea”, spune Alin.

Categoria grupuri. Mentor: Paula Seling

T&L

Trupa T&L a fost cu siguranta cea mai exotica aparitie de la X Factor. Nigerianul Gabriel Uche si frumoasa Larisa Ciortan au venit la auditiile din Constanta si a facut juriu sa parieze pe ei. In vreme ce tanara are o afinitate pentru muzica pop, Gabriel este un fan al rap-ului. Experientele fetei intr-ale muzicii sunt mai vechi, ea participand chiar la X Factor UK.

Ne-am cunoscut in ianuarie printr-o prietena comuna si trupa am infiintat-o cu o saptamana inaintea auditiilor X Factor. Numele trupei reprezinta initialele numelor noastre de scena, Thrillerman si Larisa. Abordam stiluri variate, precum R&B, Pop, Soul, Reggae sau Hip-hop si ne dorim sa fim originali si sa venim cu ceva nou”, spune T&L.

Refresh:

Puscasu Cornel si Ungurianu Andrei formeaza trupa Refresh. Tinerii s-au prezentat la auditiile din Bucuresti, unde nu au reusit sa impresioneze prea tare juriul, dar au strans numarul necesar de voturi pentru a merge mai departe. Sansa primita a fost de bun augur, caci la bootcamp s-au reabilitat si au reusit sa se califice pentru etapa a treia. Acum cei doi au ajuns in finala si vor trebui sa faca fata testelor din cadrul galelor live.

“Ne-am cunoscut in liceu, mai exact in clasa a IX-a. De atunci, ne leaga o prietenie foarte stransa. La inceput am cantat separat, dupa care am incercat sa facem un duet. Acest duet a avut succes si de aici ne-a venit idea de a forma trupa FLASH. Numele Refresh l-am ales pornind de la trupa pe care am infiintat-o impreuna in urma cu cativa ani si pentru ca noua trupa e ca un refresh pentru ceea ce am facut pana in acest moment”, spun cei doi concurenti.

X treme

Este o trupa formata de membrii juriului. Prestatiile Ligiei Moldovan, Oanei Sarbu si Ralucai Apostol nu i-au convins pe jurati ca merita sa treaca ficare mai departe, insa au avut incredere in potentialul lor si au speculat absenta trupelor feminine pe piata muzicala din Romania. Astfel, membrii juriului le-au propus celor trei sa faca o trupa, iar ele au acceptat. Le vom vedea mai departe in etapa galelor live.

Inceputul carierei mele in muzica a fost unul destul de ciudat, deoarece de la sapte ani toata familia spunea ca voi ajunge o gimnasta de performanta, ei sustinand ca am foarte mult talent. Un rol foarte important in cariera mea muzicala il are mama mea, care de la inceput a fost alaturi de mine la toate festivalurile si spectacolele, atat financiar, cat si moral. Ea m-a sprijinit pana pe la 14 ani in ceea ce priveste orele de canto, miscare scenica, interpretare, tot. Niciodata nu m-am gandit sa renunt la muzica. La un moment dat, am simtit o mica descurajare si nesiguranta, dar m-am pus repede pe picioare si am continuat sa fac ceea ce imi doresc”, spune Ligia Moldovan.

Am descoperit ca am talent pe la 5-6 ani. In 2004 am intrat intr-o trupa de hip-hop si cantam cu inca trei baieti; ei faceau versurile, negativele si imi aduc aminte ca ne chinuiam sa inregistram intr-o camera de apartament. Am reusit sa organizam propriul nostru spectacol cu bilete, cu intrare cu tot. Pot sa spun ca am umplut sala si asta ne-a bucurat foarte tare. In continuare, vreau sa construiesc o cariera in muzica. Asta mi-am dorit de mica si nu ma vad facand altceva”, spune Oana Sarbu.

Am inceput sa cant de la varsta de 4 ani si a fost un talent mostenit de la parinti, in special de la mama. Prin participarea la concursuri locale, judetene, nationale si incurajari pentru a merge mai departe, am ales acest drum. Pe plan profesional, mi-as dori din suflet o cariera in muzica, dar si una de magistrat si intentionez sa merg mai departe la facultatile de Drept si Stiinte Politice pentru a-mi urma si acest vis”, spune Raluca Apostol.

Duo Voice:

Duo Voice a fost printre primele trupe care s-au facut remarcate la X Factor. Elena Hutu si Sucilea Marcus au cantat la auditii „I’ll be there”, melodia lui Mariah Carrey si Trey Lorenz si l-au facut pe Morar sa spuna „X Factor va vrea”. Cu toate acestea, ochiul critic al lui Adrian Sina a observat ca Elena nu se ridica la acelasi nivel de pregatire ca si colegul sau, insa le-a dat sansa sa arate ca pot mai mult la Bootcamp. In tabara de pregatire, Elena a fost surpriza placuta. Cei doi au reusit sa treaca si de proba de coregrafie. S-au numarat printre semifinalisti si acum isi vor pune talentul la incercare in cadrul galelor live.

Ne cunoastem din clasa aVI-a si de atunci cantam impreuna la foarte multe concerte si concursuri. Vocile noastre se potrivesc foarte bine impreuna si suntem prieteni foarte buni. Numele trupei porneste de la faptul ca suntem doua voci in armonie”, spune Duo Voice.

     
Tag-uri:

Dintre sutele si sutele de persoane care s-au prezentat la auditiile din tara, doar 12 concurenti mai au acum sansa de a-si schimba radical viata in cadrul supershowului X Factor. Recunoasterea la care au visat se afla acum la un pas de ei, alaturi de cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania: 200.000 de euro! Pana a ajunge insa acolo, cei mai buni dintre cei buni se afla in fata celui mai dur test de pana acum: confruntarea celor mai bune voci, a celor mai carismatice prezente in galele live ale concursului! Prima confruntare live a supershowului X Factor va avea loc sambata aceasta, de la 20.20 la Antena 1.

,

In cadrul celei mai recente editii X factor, emotiile au fost extraordinar de mari atat pentru semifinalisti, cat si pentru cei trei jurati. Adrian Sina, Mihai Morar si Paula Seling au fost confruntati cu un verdict important. Juratii s-au transformat din evaluatori in mentorii celor trei grupe de concurenti. Astfel, Adrian Sina va coordona categoria de concurenti cu varste peste 25 de ani, Mihai Morar va fi mentor la categoria de concurenti cu varste sub 25 de ani, iar Paula Seling va sprijini concurentii din categoria grupuri. Lupta se va muta de pe scena, acolo unde au loc interpretarile, la pupitrul juriului. Fiecare dintre cei trei mentori isi va dori sa fie cel care va descoperi factorul X in grupa sa, iar lupta orgoliilor va incepe!

Si pentru concurenti lupta va fi grea. Timpul petrecut in casa juratilor le-a dovedit ca pot gasi in mentorii lor aliati puternici, dar si evaluatori duri. Jumatate dintre semifinalisti nu au avut forta de a-i convinge pe jurati si invitatii acestora ca locul lor este in continuare pe scena X Factor. In etapa vizitei la casa juratilor, concurentii au primit fiecare cate o melodie pe care au interpretat-o dupa aproape doua zile de pregatire. Interpretarea finala a fost pasaportul lor de trecere in galele live ale concursului, iar un cuvant important de spus in acest sens l-au avut si invitatii speciali ai juratilor: Laurentiu Duta, Alexandra Ungureanu si Alexander Rybak. Dupa evaluarea finala, 12 nume au ramas in competitia X Factor! Intre ei se afla castigatorul supershowului si al marelui premiu oferit de Orange, 200.000 de euro. 

Sambata aceasta, la X Factor, emotiile au fost la cote maxime! Din cei mai buni 24 de concurenti ai emisiunii, au fost selectati 12 finalisti care se afla acum in fata unor noi provocari: galele live! Telespectatorii au ramas si de aceasta data aproape de preferatii lor, sustinandu-i din fata micilor ecrane. X Factor s-a clasat si sambata, 22 octombrie, pe primul loc in topul preferintelor acestora, atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cat si in randul publicului din mediul urban. In minutul de aur, 766.000 de telespectatori din mediul urban urmareau X Factor, emisiunea inregistrand un varf de audienta de 6.6% rating si 21.7% cota de piata. Saptamana urmatoare, telespectatorii vor avea posibilitatea de a-i sustine in mod direct pe concurentii lor preferati, votandu-i si ajutandu-i sa-si implineasca marele vis.

X Factor s-a situat din nou in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 20.20-23.45, un rating de 4.9 % si 12.8 % cota de piata la nivelul targetului all urban. Emisiunea a fost lider de piata si la nivelul targetului 15-54 urban inregistrand un rating de 5.8% si 17.5% share.

 

Categoria sub 25 de ani. Mentor: Mihai Morar

Andrei Leonte:

" title="Stiri despre

In cadrul celei mai recente editii X factor, emotiile au fost extraordinar de mari atat pentru semifinalisti, cat si pentru cei trei jurati. Adrian Sina, Mihai Morar si Paula Seling au fost confruntati cu un verdict important. Juratii s-au transformat din evaluatori in mentorii celor trei grupe de concurenti. Astfel, Adrian Sina va coordona categoria de concurenti cu varste peste 25 de ani, Mihai Morar va fi mentor la categoria de concurenti cu varste sub 25 de ani, iar Paula Seling va sprijini concurentii din categoria grupuri. Lupta se va muta de pe scena, acolo unde au loc interpretarile, la pupitrul juriului. Fiecare dintre cei trei mentori isi va dori sa fie cel care va descoperi factorul X in grupa sa, iar lupta orgoliilor va incepe!

Si pentru concurenti lupta va fi grea. Timpul petrecut in casa juratilor le-a dovedit ca pot gasi in mentorii lor aliati puternici, dar si evaluatori duri. Jumatate dintre semifinalisti nu au avut forta de a-i convinge pe jurati si invitatii acestora ca locul lor este in continuare pe scena X Factor. In etapa vizitei la casa juratilor, concurentii au primit fiecare cate o melodie pe care au interpretat-o dupa aproape doua zile de pregatire. Interpretarea finala a fost pasaportul lor de trecere in galele live ale concursului, iar un cuvant important de spus in acest sens l-au avut si invitatii speciali ai juratilor: Laurentiu Duta, Alexandra Ungureanu si Alexander Rybak. Dupa evaluarea finala, 12 nume au ramas in competitia X Factor! Intre ei se afla castigatorul supershowului si al marelui premiu oferit de Orange, 200.000 de euro. 

Sambata aceasta, la X Factor, emotiile au fost la cote maxime! Din cei mai buni 24 de concurenti ai emisiunii, au fost selectati 12 finalisti care se afla acum in fata unor noi provocari: galele live! Telespectatorii au ramas si de aceasta data aproape de preferatii lor, sustinandu-i din fata micilor ecrane. X Factor s-a clasat si sambata, 22 octombrie, pe primul loc in topul preferintelor acestora, atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cat si in randul publicului din mediul urban. In minutul de aur, 766.000 de telespectatori din mediul urban urmareau X Factor, emisiunea inregistrand un varf de audienta de 6.6% rating si 21.7% cota de piata. Saptamana urmatoare, telespectatorii vor avea posibilitatea de a-i sustine in mod direct pe concurentii lor preferati, votandu-i si ajutandu-i sa-si implineasca marele vis.

X Factor s-a situat din nou in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 20.20-23.45, un rating de 4.9 % si 12.8 % cota de piata la nivelul targetului all urban. Emisiunea a fost lider de piata si la nivelul targetului 15-54 urban inregistrand un rating de 5.8% si 17.5% share.

 

Categoria sub 25 de ani. Mentor: Mihai Morar

Andrei Leonte:

">

In cadrul celei mai recente editii X factor, emotiile au fost extraordinar de mari atat pentru semifinalisti, cat si pentru cei trei jurati. Adrian Sina, Mihai Morar si Paula Seling au fost confruntati cu un verdict important. Juratii s-au transformat din evaluatori in mentorii celor trei grupe de concurenti. Astfel, Adrian Sina va coordona categoria de concurenti cu varste peste 25 de ani, Mihai Morar va fi mentor la categoria de concurenti cu varste sub 25 de ani, iar Paula Seling va sprijini concurentii din categoria grupuri. Lupta se va muta de pe scena, acolo unde au loc interpretarile, la pupitrul juriului. Fiecare dintre cei trei mentori isi va dori sa fie cel care va descoperi factorul X in grupa sa, iar lupta orgoliilor va incepe!

Si pentru concurenti lupta va fi grea. Timpul petrecut in casa juratilor le-a dovedit ca pot gasi in mentorii lor aliati puternici, dar si evaluatori duri. Jumatate dintre semifinalisti nu au avut forta de a-i convinge pe jurati si invitatii acestora ca locul lor este in continuare pe scena X Factor. In etapa vizitei la casa juratilor, concurentii au primit fiecare cate o melodie pe care au interpretat-o dupa aproape doua zile de pregatire. Interpretarea finala a fost pasaportul lor de trecere in galele live ale concursului, iar un cuvant important de spus in acest sens l-au avut si invitatii speciali ai juratilor: Laurentiu Duta, Alexandra Ungureanu si Alexander Rybak. Dupa evaluarea finala, 12 nume au ramas in competitia X Factor! Intre ei se afla castigatorul supershowului si al marelui premiu oferit de Orange, 200.000 de euro. 

Sambata aceasta, la X Factor, emotiile au fost la cote maxime! Din cei mai buni 24 de concurenti ai emisiunii, au fost selectati 12 finalisti care se afla acum in fata unor noi provocari: galele live! Telespectatorii au ramas si de aceasta data aproape de preferatii lor, sustinandu-i din fata micilor ecrane. X Factor s-a clasat si sambata, 22 octombrie, pe primul loc in topul preferintelor acestora, atat la nivelul targetului comercial al Antenei 1, cat si in randul publicului din mediul urban. In minutul de aur, 766.000 de telespectatori din mediul urban urmareau X Factor, emisiunea inregistrand un varf de audienta de 6.6% rating si 21.7% cota de piata. Saptamana urmatoare, telespectatorii vor avea posibilitatea de a-i sustine in mod direct pe concurentii lor preferati, votandu-i si ajutandu-i sa-si implineasca marele vis.

X Factor s-a situat din nou in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 20.20-23.45, un rating de 4.9 % si 12.8 % cota de piata la nivelul targetului all urban. Emisiunea a fost lider de piata si la nivelul targetului 15-54 urban inregistrand un rating de 5.8% si 17.5% share.

 

Categoria sub 25 de ani. Mentor: Mihai Morar

Andrei Leonte:

, Andrei Leonte are 22 de ani si studiaza in Bucuresti. Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. In cadrul vizitei la casa juratilor, Andrei l-a covins atat pe Mihai Morar cat si pe invitatul sau, Laurentiu Duta ca merita un loc in finala interpretand melodia “Rolling in the deep” de Linkin Park. Andrei a inceput sa cante inca din copilarile, insa s-a hotarat sa se ocupe de muzica cu seriozitate abia in clasa a IXa. De atunci, a inceput si lectiile de canto. Spre sfarsitul liceului a reusit sa-si convinga parintii sa accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind in acel moment la o clasa de filologie.

Desi am avut norocul sa fiu primit pe scene mari si sa lucrez cu oameni care ma intimidau, cel mai mult imi place sa vorbesc despre saptamanile in care am cantat pe strada in Italia – fara microfon, fara scena, fara lumini. Totul unu la unu. Si merita, fiindca nu cred ca as fi putut primi o confirmare mai puternica decat atunci cand reuseam sa fac pe cineva sa zambeasca sau sa se opreasca langa mine”, spune concurentul. Pe langa implinirea marelui sau vis de a castiga X Factor,  Andrei isi doreste sa aiba in viitor “momentul lui pe Wembley”.

 

Irina Florea:

" title="Stiri despre Andrei Leonte are 22 de ani si studiaza in Bucuresti. Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. In cadrul vizitei la casa juratilor, Andrei l-a covins atat pe Mihai Morar cat si pe invitatul sau, Laurentiu Duta ca merita un loc in finala interpretand melodia “Rolling in the deep” de Linkin Park. Andrei a inceput sa cante inca din copilarile, insa s-a hotarat sa se ocupe de muzica cu seriozitate abia in clasa a IXa. De atunci, a inceput si lectiile de canto. Spre sfarsitul liceului a reusit sa-si convinga parintii sa accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind in acel moment la o clasa de filologie.

Desi am avut norocul sa fiu primit pe scene mari si sa lucrez cu oameni care ma intimidau, cel mai mult imi place sa vorbesc despre saptamanile in care am cantat pe strada in Italia – fara microfon, fara scena, fara lumini. Totul unu la unu. Si merita, fiindca nu cred ca as fi putut primi o confirmare mai puternica decat atunci cand reuseam sa fac pe cineva sa zambeasca sau sa se opreasca langa mine”, spune concurentul. Pe langa implinirea marelui sau vis de a castiga X Factor,  Andrei isi doreste sa aiba in viitor “momentul lui pe Wembley”.

 

Irina Florea:

">Andrei Leonte are 22 de ani si studiaza in Bucuresti. Andrei s-a facut remarcat inca de la auditii cand a cantat aproape fara greseala piesa trupei The Script, „The man who can’t be moved”, venind pe scena cu poza lui Natalie Portman. In cadrul vizitei la casa juratilor, Andrei l-a covins atat pe Mihai Morar cat si pe invitatul sau, Laurentiu Duta ca merita un loc in finala interpretand melodia “Rolling in the deep” de Linkin Park. Andrei a inceput sa cante inca din copilarile, insa s-a hotarat sa se ocupe de muzica cu seriozitate abia in clasa a IXa. De atunci, a inceput si lectiile de canto. Spre sfarsitul liceului a reusit sa-si convinga parintii sa accepte transferul lui la liceul de arte, Andrei studiind in acel moment la o clasa de filologie.

Desi am avut norocul sa fiu primit pe scene mari si sa lucrez cu oameni care ma intimidau, cel mai mult imi place sa vorbesc despre saptamanile in care am cantat pe strada in Italia – fara microfon, fara scena, fara lumini. Totul unu la unu. Si merita, fiindca nu cred ca as fi putut primi o confirmare mai puternica decat atunci cand reuseam sa fac pe cineva sa zambeasca sau sa se opreasca langa mine”, spune concurentul. Pe langa implinirea marelui sau vis de a castiga X Factor,  Andrei isi doreste sa aiba in viitor “momentul lui pe Wembley”.

 

Irina Florea:

, Irina Florea are 16 ani, dar o voce foarte puternica. Tanara din Jimbolia a venit la auditii in Timisoara si a convins juriul ca merita sa mearga mai departe cantand „These boots are made for walking”. Telespectatorii au fost si ei impresionati de Irina, prestatia ei din emisiune facand in mai putin de o saptamana 50.000 de vizualizari pe site-ul emisiunii si pe Youtube. Memorabila este si interpretarea melodiei “My Immortal” (Evanescence) din tabara de pregatire,  dar si “Don't speak” (No Doubt), permisul ei de trecere in galele live.

De cand am inceput sa cant, am avut parte de aprecieri dar si de ironii. Acest lucru nu m-a descurajat, ci dimpotriva m-a determinat sa lupt pentru ceea ce imi doresc, si anume sa cant. De asemenea, mi-am dorit sa merg la un liceu de muzica in Timisoara, insa am renuntat.  Am crezut ca ar fi corect sa urmez toti pasii pe care artistii ii fac, sa am o specializare in acest domeniu. Am ramas in orasul meu natal, unde am exersat timp de opt ani si inca exersez. Imi place prea mult sa cant si nu am putut sa renunt la muzica, sincer. E impotriva vointei mele sa fac acest lucru”, spuneIrina

 

Nicolae Ovidiu Nae

Ovidiu Nae a venit la X Factor increzator ca poate castiga. Nu il recomanda doar" title="Stiri despre Irina Florea are 16 ani, dar o voce foarte puternica. Tanara din Jimbolia a venit la auditii in Timisoara si a convins juriul ca merita sa mearga mai departe cantand „These boots are made for walking”. Telespectatorii au fost si ei impresionati de Irina, prestatia ei din emisiune facand in mai putin de o saptamana 50.000 de vizualizari pe site-ul emisiunii si pe Youtube. Memorabila este si interpretarea melodiei “My Immortal” (Evanescence) din tabara de pregatire,  dar si “Don't speak” (No Doubt), permisul ei de trecere in galele live.

De cand am inceput sa cant, am avut parte de aprecieri dar si de ironii. Acest lucru nu m-a descurajat, ci dimpotriva m-a determinat sa lupt pentru ceea ce imi doresc, si anume sa cant. De asemenea, mi-am dorit sa merg la un liceu de muzica in Timisoara, insa am renuntat.  Am crezut ca ar fi corect sa urmez toti pasii pe care artistii ii fac, sa am o specializare in acest domeniu. Am ramas in orasul meu natal, unde am exersat timp de opt ani si inca exersez. Imi place prea mult sa cant si nu am putut sa renunt la muzica, sincer. E impotriva vointei mele sa fac acest lucru”, spuneIrina

 

Nicolae Ovidiu Nae

Ovidiu Nae a venit la X Factor increzator ca poate castiga. Nu il recomanda doar">Irina Florea are 16 ani, dar o voce foarte puternica. Tanara din Jimbolia a venit la auditii in Timisoara si a convins juriul ca merita sa mearga mai departe cantand „These boots are made for walking”. Telespectatorii au fost si ei impresionati de Irina, prestatia ei din emisiune facand in mai putin de o saptamana 50.000 de vizualizari pe site-ul emisiunii si pe Youtube. Memorabila este si interpretarea melodiei “My Immortal” (Evanescence) din tabara de pregatire,  dar si “Don't speak” (No Doubt), permisul ei de trecere in galele live.

De cand am inceput sa cant, am avut parte de aprecieri dar si de ironii. Acest lucru nu m-a descurajat, ci dimpotriva m-a determinat sa lupt pentru ceea ce imi doresc, si anume sa cant. De asemenea, mi-am dorit sa merg la un liceu de muzica in Timisoara, insa am renuntat.  Am crezut ca ar fi corect sa urmez toti pasii pe care artistii ii fac, sa am o specializare in acest domeniu. Am ramas in orasul meu natal, unde am exersat timp de opt ani si inca exersez. Imi place prea mult sa cant si nu am putut sa renunt la muzica, sincer. E impotriva vointei mele sa fac acest lucru”, spuneIrina

 

Nicolae Ovidiu Nae

Ovidiu Nae a venit la X Factor increzator ca poate castiga. Nu il recomanda doar, vocea, ci si felul in care danseaza, iar de asta i-a convins pe deplin pe jurati in tabara de pregatire, dar si in cadrul vizitei in casa mentorului Mihai Morar si a invitatului acestuia, Laurentiu Duta.

Am descoperit ca am talent inca de la varsta de 4 ani, ulterior facand parte dintr-un cor vocal alaturi de care am participat si la cateva emisiuni televizate din vremea aceea. La X Factor voi incerca sa impresionez juriul si publicul aratandu-le ca sunt un artist complet, care poate dansa, canta si transmite emotie prin interpretarea unei piese”, spune Nicolae Ovidiu Nae.

 

 Antonia Filip

" title="Stiri despre vocea, ci si felul in care danseaza, iar de asta i-a convins pe deplin pe jurati in tabara de pregatire, dar si in cadrul vizitei in casa mentorului Mihai Morar si a invitatului acestuia, Laurentiu Duta.

Am descoperit ca am talent inca de la varsta de 4 ani, ulterior facand parte dintr-un cor vocal alaturi de care am participat si la cateva emisiuni televizate din vremea aceea. La X Factor voi incerca sa impresionez juriul si publicul aratandu-le ca sunt un artist complet, care poate dansa, canta si transmite emotie prin interpretarea unei piese”, spune Nicolae Ovidiu Nae.

 

 Antonia Filip

">vocea, ci si felul in care danseaza, iar de asta i-a convins pe deplin pe jurati in tabara de pregatire, dar si in cadrul vizitei in casa mentorului Mihai Morar si a invitatului acestuia, Laurentiu Duta.

Am descoperit ca am talent inca de la varsta de 4 ani, ulterior facand parte dintr-un cor vocal alaturi de care am participat si la cateva emisiuni televizate din vremea aceea. La X Factor voi incerca sa impresionez juriul si publicul aratandu-le ca sunt un artist complet, care poate dansa, canta si transmite emotie prin interpretarea unei piese”, spune Nicolae Ovidiu Nae.

 

 Antonia Filip

, Antonia Filip are 19 ani si este din Deva. In cadrul vizitei la casa juratilor, concurenta i-a impresionat pe Mihai Morar si Laurentiu Duta interpretand o melodie a artistei Lady Gaga, “Paparazzi”.

De mica am inceput sa cant pornind de la simplul fapt ca tot timpul era muzica in casa mea. Am fost incurajata sa cant vazand artisti precum Michael Jackson, James Brown pe casete video. Tot timpul incercam sa fac cea ce faceau ei pe scena si tot timpul dadeam mini-concerte in sufragerie. Cel mai fericit moment din viata mea pe plan muzical a fost ocazia pe care am avut-o in Germania, sansa de a experimenta lumea dulce-acrisoara a muzicii. Acolo, am avut oportunitatea de a lucra in studio cu trupe, producatori, am compus piese”, spune Antonia Filip.

 

Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sina

Cristian Parmac

Cristian Parmac este somer si isi castiga existenta cantand in diverse baruri si" title="Stiri despre Antonia Filip are 19 ani si este din Deva. In cadrul vizitei la casa juratilor, concurenta i-a impresionat pe Mihai Morar si Laurentiu Duta interpretand o melodie a artistei Lady Gaga, “Paparazzi”.

De mica am inceput sa cant pornind de la simplul fapt ca tot timpul era muzica in casa mea. Am fost incurajata sa cant vazand artisti precum Michael Jackson, James Brown pe casete video. Tot timpul incercam sa fac cea ce faceau ei pe scena si tot timpul dadeam mini-concerte in sufragerie. Cel mai fericit moment din viata mea pe plan muzical a fost ocazia pe care am avut-o in Germania, sansa de a experimenta lumea dulce-acrisoara a muzicii. Acolo, am avut oportunitatea de a lucra in studio cu trupe, producatori, am compus piese”, spune Antonia Filip.

 

Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sina

Cristian Parmac

Cristian Parmac este somer si isi castiga existenta cantand in diverse baruri si">Antonia Filip are 19 ani si este din Deva. In cadrul vizitei la casa juratilor, concurenta i-a impresionat pe Mihai Morar si Laurentiu Duta interpretand o melodie a artistei Lady Gaga, “Paparazzi”.

De mica am inceput sa cant pornind de la simplul fapt ca tot timpul era muzica in casa mea. Am fost incurajata sa cant vazand artisti precum Michael Jackson, James Brown pe casete video. Tot timpul incercam sa fac cea ce faceau ei pe scena si tot timpul dadeam mini-concerte in sufragerie. Cel mai fericit moment din viata mea pe plan muzical a fost ocazia pe care am avut-o in Germania, sansa de a experimenta lumea dulce-acrisoara a muzicii. Acolo, am avut oportunitatea de a lucra in studio cu trupe, producatori, am compus piese”, spune Antonia Filip.

 

Categoria peste 25 de ani. Mentor: Adrian Sina

Cristian Parmac

Cristian Parmac este somer si isi castiga existenta cantand in diverse baruri si, cluburi. A venit la auditiile din Constanta si s-a facut remarcat  interpretand o melodie din repertoriul lui Mika. Juratii au pariat pe el si nu s-au inselat, tanarul repetand figura frumoasa de la auditii si in tabara de pregatire, asigurandu-si astfel un loc in urmatoarea etapa a show-ului.

Am inceput sa studiez vioara la 7 ani, iar talentul muzical l-am mostenit de la tatal meu. El m-a sustinut pana la un moment dat cand a realizat ca timpul trece repede si meseria de muzician poate aduce si neplaceri, in primul rand din punct de vedere financiar. Au fost momente in ultimul timp cand am vrut sa fac orice altceva in afara de muzica si consider ca X-Factor ar fi ultima mea sansa pentru a ma afirma”, spune Cristian

 

Diana Hetea:

" title="Stiri despre cluburi. A venit la auditiile din Constanta si s-a facut remarcat  interpretand o melodie din repertoriul lui Mika. Juratii au pariat pe el si nu s-au inselat, tanarul repetand figura frumoasa de la auditii si in tabara de pregatire, asigurandu-si astfel un loc in urmatoarea etapa a show-ului.

Am inceput sa studiez vioara la 7 ani, iar talentul muzical l-am mostenit de la tatal meu. El m-a sustinut pana la un moment dat cand a realizat ca timpul trece repede si meseria de muzician poate aduce si neplaceri, in primul rand din punct de vedere financiar. Au fost momente in ultimul timp cand am vrut sa fac orice altceva in afara de muzica si consider ca X-Factor ar fi ultima mea sansa pentru a ma afirma”, spune Cristian

 

Diana Hetea:

">cluburi. A venit la auditiile din Constanta si s-a facut remarcat  interpretand o melodie din repertoriul lui Mika. Juratii au pariat pe el si nu s-au inselat, tanarul repetand figura frumoasa de la auditii si in tabara de pregatire, asigurandu-si astfel un loc in urmatoarea etapa a show-ului.

Am inceput sa studiez vioara la 7 ani, iar talentul muzical l-am mostenit de la tatal meu. El m-a sustinut pana la un moment dat cand a realizat ca timpul trece repede si meseria de muzician poate aduce si neplaceri, in primul rand din punct de vedere financiar. Au fost momente in ultimul timp cand am vrut sa fac orice altceva in afara de muzica si consider ca X-Factor ar fi ultima mea sansa pentru a ma afirma”, spune Cristian

 

Diana Hetea:

, Diana Hetea este una dintre concurentele care are sanse sa castige X Factor. Are 32 de ani si a venit la X Factor convinsa ca niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti visul.  A ales sa cante la auditii melodia No One, a Aliciei Keys. In cadrul vizitei la casa juratilor, i-a convins pe Adi Sina si Alexandra Ungureanu interpretand “If I were a boy” (Beyonce).

Am urmat cursurile liceului de muzica "Ion Vidu" din Timisoara. Ideea a apartinut bunicului meu care mi-a facut cadou o vioara; poate pentru ca a observat inclinatia mea timpurie catre muzica. De pe vremea cand nu eram in stare sa tin vreun instrument in mana, cantam cat ma tinea vocea. A fost un drum greu pana la recitaluri si turnee cu orchestra au trecut multi ani de munca asidua, de dimineata devreme pana noaptea tarziu. Nu imi pare rau, pentru ca tocmai acest efort extraordinar m-a facut sa fiu ceea ce sunt azi, mi-a dat o viziune speciala asupra vietii. A trebuit sa studiez muzica, a trebuit sa abandonez ceea ce parea a fi sansa vietii mele, doar pentru a descopei ca drumul meu este cu totul altul. Totul a dus la momentul acesta. Trebuia sa ajung aici si nu imi pare rau!”

 

Iulian Vasile:

Iulian Vasile a demonstrat inca o data ca aparentele insala. Tanarul cu look de" title="Stiri despre Diana Hetea este una dintre concurentele care are sanse sa castige X Factor. Are 32 de ani si a venit la X Factor convinsa ca niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti visul.  A ales sa cante la auditii melodia No One, a Aliciei Keys. In cadrul vizitei la casa juratilor, i-a convins pe Adi Sina si Alexandra Ungureanu interpretand “If I were a boy” (Beyonce).

Am urmat cursurile liceului de muzica "Ion Vidu" din Timisoara. Ideea a apartinut bunicului meu care mi-a facut cadou o vioara; poate pentru ca a observat inclinatia mea timpurie catre muzica. De pe vremea cand nu eram in stare sa tin vreun instrument in mana, cantam cat ma tinea vocea. A fost un drum greu pana la recitaluri si turnee cu orchestra au trecut multi ani de munca asidua, de dimineata devreme pana noaptea tarziu. Nu imi pare rau, pentru ca tocmai acest efort extraordinar m-a facut sa fiu ceea ce sunt azi, mi-a dat o viziune speciala asupra vietii. A trebuit sa studiez muzica, a trebuit sa abandonez ceea ce parea a fi sansa vietii mele, doar pentru a descopei ca drumul meu este cu totul altul. Totul a dus la momentul acesta. Trebuia sa ajung aici si nu imi pare rau!”

 

Iulian Vasile:

Iulian Vasile a demonstrat inca o data ca aparentele insala. Tanarul cu look de">Diana Hetea este una dintre concurentele care are sanse sa castige X Factor. Are 32 de ani si a venit la X Factor convinsa ca niciodata nu este prea tarziu sa iti indeplinesti visul.  A ales sa cante la auditii melodia No One, a Aliciei Keys. In cadrul vizitei la casa juratilor, i-a convins pe Adi Sina si Alexandra Ungureanu interpretand “If I were a boy” (Beyonce).

Am urmat cursurile liceului de muzica "Ion Vidu" din Timisoara. Ideea a apartinut bunicului meu care mi-a facut cadou o vioara; poate pentru ca a observat inclinatia mea timpurie catre muzica. De pe vremea cand nu eram in stare sa tin vreun instrument in mana, cantam cat ma tinea vocea. A fost un drum greu pana la recitaluri si turnee cu orchestra au trecut multi ani de munca asidua, de dimineata devreme pana noaptea tarziu. Nu imi pare rau, pentru ca tocmai acest efort extraordinar m-a facut sa fiu ceea ce sunt azi, mi-a dat o viziune speciala asupra vietii. A trebuit sa studiez muzica, a trebuit sa abandonez ceea ce parea a fi sansa vietii mele, doar pentru a descopei ca drumul meu este cu totul altul. Totul a dus la momentul acesta. Trebuia sa ajung aici si nu imi pare rau!”

 

Iulian Vasile:

Iulian Vasile a demonstrat inca o data ca aparentele insala. Tanarul cu look de, lautar a uimit  juriul, prezentatorii, publicul din sala si telespectatorii cu abordarea sa originala asupra piesei “I feel good”, dar si cu dezinvoltura sa de pe scena. La tabara de pregatire cantand “Save tonghit”, Iulian s-a descurcat suficient de bine incat sa  treaca in etapa urmatoare. Iulian si-a convins mentorul si in cadrul vizitei la casa juratilor cand a interpretat Purple Rain (Prince).

Mi-am descoperit talentul la 5-6 ani si ceva timp mai tarziu am urmat cursurile Scolii Populare de Arte (canto). De cand am inceput sa cant, am intampinat dificultati legate de imaginea mea, de culoare. Chiar si atunci cand canti bine, poti pierde in favoarea unor persoane cu o imagine mai buna, dar fara prea multe calitati muzicale. Stiu ca nu as renunta niciodata la muzica pentru a urma un alt drum. Nu stiu altceva mai bun decat sa cant!”, spune Iulian Vasile.

 

Alin Vaduva:

" title="Stiri despre lautar a uimit  juriul, prezentatorii, publicul din sala si telespectatorii cu abordarea sa originala asupra piesei “I feel good”, dar si cu dezinvoltura sa de pe scena. La tabara de pregatire cantand “Save tonghit”, Iulian s-a descurcat suficient de bine incat sa  treaca in etapa urmatoare. Iulian si-a convins mentorul si in cadrul vizitei la casa juratilor cand a interpretat Purple Rain (Prince).

Mi-am descoperit talentul la 5-6 ani si ceva timp mai tarziu am urmat cursurile Scolii Populare de Arte (canto). De cand am inceput sa cant, am intampinat dificultati legate de imaginea mea, de culoare. Chiar si atunci cand canti bine, poti pierde in favoarea unor persoane cu o imagine mai buna, dar fara prea multe calitati muzicale. Stiu ca nu as renunta niciodata la muzica pentru a urma un alt drum. Nu stiu altceva mai bun decat sa cant!”, spune Iulian Vasile.

 

Alin Vaduva:

">lautar a uimit  juriul, prezentatorii, publicul din sala si telespectatorii cu abordarea sa originala asupra piesei “I feel good”, dar si cu dezinvoltura sa de pe scena. La tabara de pregatire cantand “Save tonghit”, Iulian s-a descurcat suficient de bine incat sa  treaca in etapa urmatoare. Iulian si-a convins mentorul si in cadrul vizitei la casa juratilor cand a interpretat Purple Rain (Prince).

Mi-am descoperit talentul la 5-6 ani si ceva timp mai tarziu am urmat cursurile Scolii Populare de Arte (canto). De cand am inceput sa cant, am intampinat dificultati legate de imaginea mea, de culoare. Chiar si atunci cand canti bine, poti pierde in favoarea unor persoane cu o imagine mai buna, dar fara prea multe calitati muzicale. Stiu ca nu as renunta niciodata la muzica pentru a urma un alt drum. Nu stiu altceva mai bun decat sa cant!”, spune Iulian Vasile.

 

Alin Vaduva:

, Alin Vaduva are 25 de ani, a venit la auditii in Constanta si a reusit cu vocea si look-ul sau sa impresioneze nu doar juriul, ci si sala plina ochi. Tanarul despre care Mihai Morar a spus ca el “crede ca este un artist cu mii de discuri vandute in strainatate”, a interpretat la auditii piesele „I need a dollar” si „Feeling good”, reusind sa obtina  nu doar 3 de Da din partea juratilor X Factor, ci si votul publicului.

Mi-a placut muzica de cand eram foarte mic si avand o memorie auditiva buna fredonam multe melodii care erau pe gustul meu la aceea vreme. Momentul in care am hotarat ca  vreau sa fac muzica a fost la varsta de 12 ani, insa la varsta de 14 ani am inceput sa merg la Palatul copiilor din Craiova, unde am avut un profesor de canto si am luat destul de repede contactul cu scena. Persoana care m-a remarcat a fost insa profesoara de  biologie, care intamplator i-a tinut locul profesoarei de muzica pentru o singura ora. Eram in clasa a VIII-a si nimeni nu stia ca eu pot canta, nici macar colegii. Dansa a fost impresionata si mi-a spus privindu-ma sincer in ochi ca asta trebuie sa fac, sa cant! Acum, cred ca muzica va face intotdeuna parte din viata mea”, spune Alin.

 

Categoria grupuri.  Mentor: Paula Seling

T&L

Trupa T&L a fost cu siguranta cea mai exotica aparitie de la X Factor. Nigerianul" title="Stiri despre Alin Vaduva are 25 de ani, a venit la auditii in Constanta si a reusit cu vocea si look-ul sau sa impresioneze nu doar juriul, ci si sala plina ochi. Tanarul despre care Mihai Morar a spus ca el “crede ca este un artist cu mii de discuri vandute in strainatate”, a interpretat la auditii piesele „I need a dollar” si „Feeling good”, reusind sa obtina  nu doar 3 de Da din partea juratilor X Factor, ci si votul publicului.

Mi-a placut muzica de cand eram foarte mic si avand o memorie auditiva buna fredonam multe melodii care erau pe gustul meu la aceea vreme. Momentul in care am hotarat ca  vreau sa fac muzica a fost la varsta de 12 ani, insa la varsta de 14 ani am inceput sa merg la Palatul copiilor din Craiova, unde am avut un profesor de canto si am luat destul de repede contactul cu scena. Persoana care m-a remarcat a fost insa profesoara de  biologie, care intamplator i-a tinut locul profesoarei de muzica pentru o singura ora. Eram in clasa a VIII-a si nimeni nu stia ca eu pot canta, nici macar colegii. Dansa a fost impresionata si mi-a spus privindu-ma sincer in ochi ca asta trebuie sa fac, sa cant! Acum, cred ca muzica va face intotdeuna parte din viata mea”, spune Alin.

 

Categoria grupuri.  Mentor: Paula Seling

T&L

Trupa T&L a fost cu siguranta cea mai exotica aparitie de la X Factor. Nigerianul">Alin Vaduva are 25 de ani, a venit la auditii in Constanta si a reusit cu vocea si look-ul sau sa impresioneze nu doar juriul, ci si sala plina ochi. Tanarul despre care Mihai Morar a spus ca el “crede ca este un artist cu mii de discuri vandute in strainatate”, a interpretat la auditii piesele „I need a dollar” si „Feeling good”, reusind sa obtina  nu doar 3 de Da din partea juratilor X Factor, ci si votul publicului.

Mi-a placut muzica de cand eram foarte mic si avand o memorie auditiva buna fredonam multe melodii care erau pe gustul meu la aceea vreme. Momentul in care am hotarat ca  vreau sa fac muzica a fost la varsta de 12 ani, insa la varsta de 14 ani am inceput sa merg la Palatul copiilor din Craiova, unde am avut un profesor de canto si am luat destul de repede contactul cu scena. Persoana care m-a remarcat a fost insa profesoara de  biologie, care intamplator i-a tinut locul profesoarei de muzica pentru o singura ora. Eram in clasa a VIII-a si nimeni nu stia ca eu pot canta, nici macar colegii. Dansa a fost impresionata si mi-a spus privindu-ma sincer in ochi ca asta trebuie sa fac, sa cant! Acum, cred ca muzica va face intotdeuna parte din viata mea”, spune Alin.

 

Categoria grupuri.  Mentor: Paula Seling

T&L

Trupa T&L a fost cu siguranta cea mai exotica aparitie de la X Factor. Nigerianul, Gabriel Uche si  frumoasa Larisa Ciortan au venit la auditiile din Constanta si a facut juriu sa parieze pe ei. In vreme ce tanara are o afinitate pentru muzica pop, Gabriel este un fan al rap-ului.  Experientele fetei intr-ale muzicii sunt mai vechi, ea participand chiar la X Factor UK.

Ne-am cunoscut in ianuarie printr-o prietena comuna si trupa am infiintat-o cu o saptamana inaintea auditiilor X Factor. Numele trupei reprezinta initialele numelor noastre de scena,  Thrillerman si Larisa. Abordam stiluri variate, precum R&B, Pop, Soul, Reggae sau Hip-hop si ne dorim sa fim originali si sa venim cu ceva nou”, spune T&L

 

Refresh:

" title="Stiri despre Gabriel Uche si  frumoasa Larisa Ciortan au venit la auditiile din Constanta si a facut juriu sa parieze pe ei. In vreme ce tanara are o afinitate pentru muzica pop, Gabriel este un fan al rap-ului.  Experientele fetei intr-ale muzicii sunt mai vechi, ea participand chiar la X Factor UK.

Ne-am cunoscut in ianuarie printr-o prietena comuna si trupa am infiintat-o cu o saptamana inaintea auditiilor X Factor. Numele trupei reprezinta initialele numelor noastre de scena,  Thrillerman si Larisa. Abordam stiluri variate, precum R&B, Pop, Soul, Reggae sau Hip-hop si ne dorim sa fim originali si sa venim cu ceva nou”, spune T&L

 

Refresh:

">Gabriel Uche si  frumoasa Larisa Ciortan au venit la auditiile din Constanta si a facut juriu sa parieze pe ei. In vreme ce tanara are o afinitate pentru muzica pop, Gabriel este un fan al rap-ului.  Experientele fetei intr-ale muzicii sunt mai vechi, ea participand chiar la X Factor UK.

Ne-am cunoscut in ianuarie printr-o prietena comuna si trupa am infiintat-o cu o saptamana inaintea auditiilor X Factor. Numele trupei reprezinta initialele numelor noastre de scena,  Thrillerman si Larisa. Abordam stiluri variate, precum R&B, Pop, Soul, Reggae sau Hip-hop si ne dorim sa fim originali si sa venim cu ceva nou”, spune T&L

 

Refresh:

, Puscasu Cornel si Ungurianu Andrei formeaza trupa Refresh. Tinerii s-au prezentat la auditiile din Bucuresti, unde nu au reusit sa impresioneze prea tare juriul, dar au strans numarul necesar de voturi pentru a merge mai departe.  Sansa primita a fost de bun augur, caci la bootcamp s-au reabilitat si au reusit sa se califice pentru etapa a treia. Acum cei doi au ajuns in finala si vor trebui sa faca fata testelor din cadrul galelor live.

 “Ne-am cunoscut in liceu, mai exact in clasa a IX-a. De atunci, ne leaga o prietenie foarte stransa. La inceput am cantat separat, dupa care am incercat sa facem un duet. Acest duet a avut succes si de aici ne-a venit idea de a forma trupa  FLASH. Numele Refresh l-am ales pornind de la trupa pe care am infiintat-o impreuna in urma cu cativa ani si pentru ca noua trupa e ca un refresh pentru ceea ce am facut pana in acest moment”, spun cei doi concurenti.

 

X treme

Este o trupa formata de membrii juriului. Prestatiile Ligiei Moldovan, Oanei Sarbu si" title="Stiri despre Puscasu Cornel si Ungurianu Andrei formeaza trupa Refresh. Tinerii s-au prezentat la auditiile din Bucuresti, unde nu au reusit sa impresioneze prea tare juriul, dar au strans numarul necesar de voturi pentru a merge mai departe.  Sansa primita a fost de bun augur, caci la bootcamp s-au reabilitat si au reusit sa se califice pentru etapa a treia. Acum cei doi au ajuns in finala si vor trebui sa faca fata testelor din cadrul galelor live.

 “Ne-am cunoscut in liceu, mai exact in clasa a IX-a. De atunci, ne leaga o prietenie foarte stransa. La inceput am cantat separat, dupa care am incercat sa facem un duet. Acest duet a avut succes si de aici ne-a venit idea de a forma trupa  FLASH. Numele Refresh l-am ales pornind de la trupa pe care am infiintat-o impreuna in urma cu cativa ani si pentru ca noua trupa e ca un refresh pentru ceea ce am facut pana in acest moment”, spun cei doi concurenti.

 

X treme

Este o trupa formata de membrii juriului. Prestatiile Ligiei Moldovan, Oanei Sarbu si">Puscasu Cornel si Ungurianu Andrei formeaza trupa Refresh. Tinerii s-au prezentat la auditiile din Bucuresti, unde nu au reusit sa impresioneze prea tare juriul, dar au strans numarul necesar de voturi pentru a merge mai departe.  Sansa primita a fost de bun augur, caci la bootcamp s-au reabilitat si au reusit sa se califice pentru etapa a treia. Acum cei doi au ajuns in finala si vor trebui sa faca fata testelor din cadrul galelor live.

 “Ne-am cunoscut in liceu, mai exact in clasa a IX-a. De atunci, ne leaga o prietenie foarte stransa. La inceput am cantat separat, dupa care am incercat sa facem un duet. Acest duet a avut succes si de aici ne-a venit idea de a forma trupa  FLASH. Numele Refresh l-am ales pornind de la trupa pe care am infiintat-o impreuna in urma cu cativa ani si pentru ca noua trupa e ca un refresh pentru ceea ce am facut pana in acest moment”, spun cei doi concurenti.

 

X treme

Este o trupa formata de membrii juriului. Prestatiile Ligiei Moldovan, Oanei Sarbu si, Ralucai Apostol nu i-au convins pe jurati ca merita sa treaca ficare mai departe, insa au avut incredere in potentialul lor si au speculat absenta trupelor feminine pe piata muzicala din Romania. Astfel, membrii juriului le-au propus celor trei sa faca o trupa, iar ele au acceptat. Le vom vedea mai departe in etapa galelor live.

Inceputul carierei mele in muzica a fost unul destul de ciudat, deoarece de la sapte ani toata familia spunea ca voi ajunge o gimnasta de performanta, ei sustinand ca am foarte mult talent. Un rol foarte important in cariera mea muzicala il are mama mea, care de la inceput a fost alaturi de mine la toate festivalurile si spectacolele, atat financiar, cat si moral. Ea m-a sprijinit pana pe la 14 ani in ceea ce priveste orele de canto, miscare scenica, interpretare, tot. Niciodata nu m-am gandit sa renunt la muzica. La un moment dat, am simtit o mica descurajare si nesiguranta,  dar m-am pus repede pe picioare si am continuat sa fac ceea ce imi doresc”, spune Ligia Moldovan.

 “Am descoperit ca am talent pe la 5-6 ani. In 2004 am intrat intr-o trupa de hip-hop si cantam cu inca trei baieti; ei faceau versurile, negativele si imi aduc aminte ca ne chinuiam sa inregistram intr-o camera de apartament. Am reusit sa organizam propriul nostru spectacol cu bilete, cu intrare cu tot. Pot sa spun ca am umplut sala si asta ne-a bucurat foarte tare. In continuare, vreau sa construiesc o cariera in muzica. Asta mi-am dorit de mica si nu ma vad facand altceva”, spune Oana Sarbu.

Am inceput sa cant de la varsta de 4 ani si a fost un talent mostenit de la parinti, in special de la mama. Prin participarea la concursuri locale, judetene, nationale si incurajari pentru a merge mai departe, am ales acest drum. Pe plan profesional, mi-as dori din suflet o cariera in muzica, dar si una de magistrat si intentionez sa merg mai departe la facultatile de Drept si Stiinte Politice pentru a-mi urma si acest vis”, spune Raluca Apostol.

 

Duo Voice:

" title="Stiri despre Ralucai Apostol nu i-au convins pe jurati ca merita sa treaca ficare mai departe, insa au avut incredere in potentialul lor si au speculat absenta trupelor feminine pe piata muzicala din Romania. Astfel, membrii juriului le-au propus celor trei sa faca o trupa, iar ele au acceptat. Le vom vedea mai departe in etapa galelor live.

Inceputul carierei mele in muzica a fost unul destul de ciudat, deoarece de la sapte ani toata familia spunea ca voi ajunge o gimnasta de performanta, ei sustinand ca am foarte mult talent. Un rol foarte important in cariera mea muzicala il are mama mea, care de la inceput a fost alaturi de mine la toate festivalurile si spectacolele, atat financiar, cat si moral. Ea m-a sprijinit pana pe la 14 ani in ceea ce priveste orele de canto, miscare scenica, interpretare, tot. Niciodata nu m-am gandit sa renunt la muzica. La un moment dat, am simtit o mica descurajare si nesiguranta,  dar m-am pus repede pe picioare si am continuat sa fac ceea ce imi doresc”, spune Ligia Moldovan.

 “Am descoperit ca am talent pe la 5-6 ani. In 2004 am intrat intr-o trupa de hip-hop si cantam cu inca trei baieti; ei faceau versurile, negativele si imi aduc aminte ca ne chinuiam sa inregistram intr-o camera de apartament. Am reusit sa organizam propriul nostru spectacol cu bilete, cu intrare cu tot. Pot sa spun ca am umplut sala si asta ne-a bucurat foarte tare. In continuare, vreau sa construiesc o cariera in muzica. Asta mi-am dorit de mica si nu ma vad facand altceva”, spune Oana Sarbu.

Am inceput sa cant de la varsta de 4 ani si a fost un talent mostenit de la parinti, in special de la mama. Prin participarea la concursuri locale, judetene, nationale si incurajari pentru a merge mai departe, am ales acest drum. Pe plan profesional, mi-as dori din suflet o cariera in muzica, dar si una de magistrat si intentionez sa merg mai departe la facultatile de Drept si Stiinte Politice pentru a-mi urma si acest vis”, spune Raluca Apostol.

 

Duo Voice:

">Ralucai Apostol nu i-au convins pe jurati ca merita sa treaca ficare mai departe, insa au avut incredere in potentialul lor si au speculat absenta trupelor feminine pe piata muzicala din Romania. Astfel, membrii juriului le-au propus celor trei sa faca o trupa, iar ele au acceptat. Le vom vedea mai departe in etapa galelor live.

Inceputul carierei mele in muzica a fost unul destul de ciudat, deoarece de la sapte ani toata familia spunea ca voi ajunge o gimnasta de performanta, ei sustinand ca am foarte mult talent. Un rol foarte important in cariera mea muzicala il are mama mea, care de la inceput a fost alaturi de mine la toate festivalurile si spectacolele, atat financiar, cat si moral. Ea m-a sprijinit pana pe la 14 ani in ceea ce priveste orele de canto, miscare scenica, interpretare, tot. Niciodata nu m-am gandit sa renunt la muzica. La un moment dat, am simtit o mica descurajare si nesiguranta,  dar m-am pus repede pe picioare si am continuat sa fac ceea ce imi doresc”, spune Ligia Moldovan.

 “Am descoperit ca am talent pe la 5-6 ani. In 2004 am intrat intr-o trupa de hip-hop si cantam cu inca trei baieti; ei faceau versurile, negativele si imi aduc aminte ca ne chinuiam sa inregistram intr-o camera de apartament. Am reusit sa organizam propriul nostru spectacol cu bilete, cu intrare cu tot. Pot sa spun ca am umplut sala si asta ne-a bucurat foarte tare. In continuare, vreau sa construiesc o cariera in muzica. Asta mi-am dorit de mica si nu ma vad facand altceva”, spune Oana Sarbu.

Am inceput sa cant de la varsta de 4 ani si a fost un talent mostenit de la parinti, in special de la mama. Prin participarea la concursuri locale, judetene, nationale si incurajari pentru a merge mai departe, am ales acest drum. Pe plan profesional, mi-as dori din suflet o cariera in muzica, dar si una de magistrat si intentionez sa merg mai departe la facultatile de Drept si Stiinte Politice pentru a-mi urma si acest vis”, spune Raluca Apostol.

 

Duo Voice:

, Duo Voice a fost printre primele trupe care s-au facut remarcate la X Factor.  Elena Hutu si Sucilea Marcus au cantat la auditii „I’ll be there”, melodia lui Mariah Carrey si Trey Lorenz si l-au facut pe Morar sa spuna „X Factor va vrea”. Cu toate acestea, ochiul critic al lui Adrian Sina a observat ca Elena nu se ridica la acelasi nivel de pregatire ca si colegul sau, insa le-a dat sansa sa arate ca pot mai mult la Bootcamp.  In tabara de pregatire, Elena a fost surpriza placuta. Cei doi au reusit sa treaca si de proba de coregrafie. S-au numarat printre semifinalisti si acum isi vor pune talentul la incercare in cadrul galelor live.

Ne cunoastem din clasa aVI-a si de atunci cantam impreuna la foarte multe concerte si concursuri. Vocile noastre se potrivesc foarte bine impreuna si suntem prieteni foarte buni. Numele trupei porneste de la faptul ca suntem doua voci in armonie”, spune Duo Voice

" title="Stiri despre Duo Voice a fost printre primele trupe care s-au facut remarcate la X Factor.  Elena Hutu si Sucilea Marcus au cantat la auditii „I’ll be there”, melodia lui Mariah Carrey si Trey Lorenz si l-au facut pe Morar sa spuna „X Factor va vrea”. Cu toate acestea, ochiul critic al lui Adrian Sina a observat ca Elena nu se ridica la acelasi nivel de pregatire ca si colegul sau, insa le-a dat sansa sa arate ca pot mai mult la Bootcamp.  In tabara de pregatire, Elena a fost surpriza placuta. Cei doi au reusit sa treaca si de proba de coregrafie. S-au numarat printre semifinalisti si acum isi vor pune talentul la incercare in cadrul galelor live.

Ne cunoastem din clasa aVI-a si de atunci cantam impreuna la foarte multe concerte si concursuri. Vocile noastre se potrivesc foarte bine impreuna si suntem prieteni foarte buni. Numele trupei porneste de la faptul ca suntem doua voci in armonie”, spune Duo Voice

">Duo Voice a fost printre primele trupe care s-au facut remarcate la X Factor.  Elena Hutu si Sucilea Marcus au cantat la auditii „I’ll be there”, melodia lui Mariah Carrey si Trey Lorenz si l-au facut pe Morar sa spuna „X Factor va vrea”. Cu toate acestea, ochiul critic al lui Adrian Sina a observat ca Elena nu se ridica la acelasi nivel de pregatire ca si colegul sau, insa le-a dat sansa sa arate ca pot mai mult la Bootcamp.  In tabara de pregatire, Elena a fost surpriza placuta. Cei doi au reusit sa treaca si de proba de coregrafie. S-au numarat printre semifinalisti si acum isi vor pune talentul la incercare in cadrul galelor live.

Ne cunoastem din clasa aVI-a si de atunci cantam impreuna la foarte multe concerte si concursuri. Vocile noastre se potrivesc foarte bine impreuna si suntem prieteni foarte buni. Numele trupei porneste de la faptul ca suntem doua voci in armonie”, spune Duo Voice

Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii