A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714183729.5131.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ecaterina Andronescu a ramas fara imunitate - urmarirea penala, decisa la un singur vot
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2014, ora 14:39

Ecaterina Andronescu a ramas fara imunitate - urmarirea penala, decisa la un singur vot

Articol de Madalina Irimia
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a ramas fara imunitate parlamentara. Plenul Senatului a supus la vot, miercuri, solicitarea DNA de declansare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul Ecaterinei Andronescu.

73 de senatori au votat pentru ridicarea imunitatii, in timp ce 72 au votat impotriva, potrivit unor surse citate de Digi 24.

Senatorii din comisia juridica au votat, marti, pentru ridicarea imunitatii celor doi.
DNA a cerut ridicarea imunitatii senatorilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, cercetati in dosarul Microsoft. Procurorii anticoruptie au trimis noi probe la dosar: copii dupa patru dosare in dosarul Microsoft.

Avizul dat de Comisia Juridica a Senatului este unul consultativ si votul final va fi dat in plenul Senatului.

O decizie a Comisiei Juridice in acest caz a fost amanata de mai multe ori, din luna octombrie, la cererea social-democratilor, care au argumentat ca vor sa citeasca mai bine referatul DNA.

Fost ministru al Educatiei si Cercetarii, Ecaterina Andronescu este cercetata sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. Aceasta a detinut portofoliul Educatiei in perioada 28 decembrie 2000-19 iunie 2003 si 22 decembrie 2008 - 1 octombrie 2009.
Senatorul Petru Serban Mihailescu este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu, trafic de influenta si spalare de bani.

Sursa: ziare.com
Foto: paginadepolitica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii