A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714029370.6527.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

EXPERIMENT INEDIT. Priviti-va partenerul in ochi timp de patru minute. Vi se intampla acelasi lucru ca acestor oameni?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-03-2015, ora 11:12

EXPERIMENT INEDIT. Priviti-va partenerul in ochi timp de patru minute. Vi se intampla acelasi lucru ca acestor oameni?

Articol de Cristian Amariei
Sase cupluri. Patru minute. Un rezultat minunat. Asa s-ar prezenta in doar cateva cuvinte unul dintre cele mai frumoase experimente sociale. In clipul de mai jos, puteti vedea ce se intampla daca privesti in ochi o persoana timp de 4 minute.

Inspirati de un articol publicat in The New York Times, in care era prezentat un studiu ale carui concluzii aratau ca, dupa ce doua persoane se privesc in ochi timp de patru minute, se vor simti mai apropiate si mai conectate, posesorii canalului de YouTube SoulPancake au reluat experimentul, dar in fata camerelor de filmat.

Astfel, au rugat sase perechi sa faca acest „test”, noteaza Huffigton Post. Printre participanti se aflau doua persoane care s-au vazut pentru prima data cu ocazia acestui experiment, alte doua erau la a patra intalnire, un cuplu era format din lesbiene care erau impreuna de un an, doi tineri care erau impreuna de cinci ani si aveau si un copil impreuna, un alt cuplu era casatorit de doi ani si un altul era impreuna de 55 de ani. Fiecare cuplu in parte a fost rugat sa se priveasca unul in ochii altuia timp de patru minute.

Desi la inceput toti pareau stanjeniti de ceea ce urmau sa faca, in cele din urma, toate perechile au rezistat sa se priveasca in ochi timp de patru minute. Mai mult, la finalul acestui experiment, toti participantii au fost surprinsi de rezultatul obtinut.

”Nu am facut niciodata asa ceva” a spus tanara care era la a patra intalnire cu partenerul ei. Replica acestuia a fost una surprinsatoare: ”As putea continua”.

”Ce ai simtit?”, a intrebat-o barbatul pe partenera sa alaturi de care are o relatie de 55 de ani. ”M-am simtit ciudat. in 55 de ani de casnicie, nu ne-am uitat niciodata cu unul in ochii celuilalt, in felul asta”, i-a raspuns aceasta.

M-am intrebat la ce te-ai gandit”, a spus femeia care are o relatie de cinci ani cu partenerul sau. ”Cat de minunat a fost doar sa stau aici si sa ma uit la sotia mea, fara sa discutam despre munca, afaceri, situatii”, i-a spus acesta.

Cand m-am uitat la tine foarte de aproape, mi-am dat seama ca am nevoie de tine. Ceea ce insemni tu pentru mine. asta este adevarul. Nu imi pot imagina sa fiu cu altcineva”, i-a marturisit barbatul sotiei sale alaturi de care si-a petrecut 55 de ani de viata.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii