ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2016, ora 16:12

EURO 2016. Suporterii invitati sa aleaga sloganul Romaniei

Articol de Madalina Irimia
Uniunea Europeana de Fotbal (UEFA) ii invita pe suporterii tuturor reprezentativelor calificate la turneul final al Campionatului European care va avea loc in Franta, in vara acestui an, sa aleaga sloganul ce va inscriptionat pe autocarele echipelor participante, informeaza site-ul FRF.

Pana pe 2 martie 2016, fanii pot inscrie propriul slogan (in limba tarii pe care o sustin) pe site-ul uefa.com, iar incepand cu 18 aprilie 2016, cele mai inspirate propuneri vor putea fi votate de catre toti suporterii.

Cel mai de succes slogan va fi imprimat pe autocarul fiecarei selectionate prezente la EURO 2016, precizeaza FRF intr-un comunicat.

Pentru suporterii care propun sloganul echipei favorite UEFA a pregatit si premii: bilete la EURO 2016 si un set promotional de la Hyundai, sponsorul competitiei si al concursului.

Romania face parte din Grupa A a competitiei, alaturi de Franta, Elvetia si Albania, urmand sa joace meciul de deschidere la EURO 2016, pe 10 iunie, pe Stade de France din Saint-Denis, cu echipa gazda. Turneul se disputa intre 10 iunie si 10 iulie.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii