ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-04-2016, ora 11:18

Dragomir dezvaluie ca Gigi Becali l-a schimbat de la sefia LPF din inchisoare

Articol de Madalina Irimia
Dumitru Dragomir, actualul presedinte de onoare al clubului FC Voluntari, a declarat, miercuri, ca finantatorul Stelei, George Becali, i-a marturisit ca a contribuit la schimbarea sa de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Dupa o discutie avuta cu Victor Ponta si Cosmin Olaroiu, Becali a hotarat sa voteze impotriva lui Dragomir la alegerile din 2014. De asemenea, Dumitru Dragomir sustine ca Becali urmareste sa puna mana pe baza de pregatire a lui FC Voluntari.

”El din puscarie m-a schimbat pe mine de la Liga. M-a sunat din puscarie si mi-a zis: <>. Acum, am fost la palat si l-am intrebat de ce am fost dat afara. si mi-a zis: <>. Acum doua saptamani mi-a spus. Alta data o sa va spun si cum am fost dat afara si cine m-a dat afara. Dar Gigi Becali a fost un pion principal”, a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Fostul sef de la LPF a povestit si cum a incercat George Becali sa-l dea afara pe Ganea inca dinainte de meciul dintre cele doua echipe, disputat in iarna: ”Gigi Becali a spus ca a pierdut campionatul din cauza Voluntariului. A spus-o clar cu martori. Eu am vrut sa plec de la Voluntari, am avut un motiv, eu nu sunt de acord cu schimbarea antrenorilor pe banda rulanta. Eu nu dau banii, aveau dreptate oamenii, pot face ce-si doresc.

Cand a vazut ca cei de la Voluntari nu vor sa ma lase sa plec, Becali mi-a spus ca vor sa ma dea afara, dar le este rusine sa-mi spuna. si atunci le-am zis ca plec. Eu am vrut sa-mi dau demisia si Consiliul de Administratie pentru nimic in lume nu a fost de acord. Iar Becali, cu un ras isteric mi-a zis: ”Pleaca, ba, de acolo!” Eu i-am zis: ”Bai, Gigi, daca te-ai pricepe mai bine ca mine ar fi ceva. Dar tu ai pierdut campionatul cu toti banii pe care i-ai bagat”. Inainte de meciul cu ASA am facut pariu cu el pe o lada de sampanie ca o sa piarda titlul. Acum astept lada de bere.

La un meci cu Chiajna, Gigi Becali s-a legat de Ganea. Ganea i-a raspuns obraznic si de atunci a cerut sa fie dat afara. Nu din cauza rezultatelor a fost dat afara. Gigi face foarte multe lucruri bune, dar iti da si cate una... El a vrut sa plec de la Voluntari”, a conchis Dumitru Dragomir pentru sursa citata.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Erickaller,  08.07.2017 06:59

wh0cd680745 effexor 75 cephalexin keflex 500 mg malegra fxt celexa generic zanaflex

   
Erickaller,  14.05.2017 13:11

wh0cd1388341 BUY VIAGRA

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii