A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713922491.3249.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea despre Ponta: „Tanarul meu prieten a facut cateva gesturi anapoda, a parasit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-08-2015, ora 10:51

Dragnea despre Ponta: „Tanarul meu prieten a facut cateva gesturi anapoda, a parasit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, se declara prieten cu Victor Ponta, "atat cu vorba, cat si cu fapta", insa il ciritca pentru anumite pozitii luate de premier. Concret, Dragnea sustine ca Ponta "a facut gesturi anapoda", motiv pentru care relatia dintre cei doi "s-a racit".

Desi in ultima perioada au existat momente de neintelegere intre Victor Ponta si Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD isi asuma vina si sustine ca prietenia lor va continua. Pe de alta parte, acelasi Dragnea il critica pe premier pentru deciziile luate, scriind ca a facut "cateva gesturi anapoda" si "a parasit regulile prieteniei".

"In ultima perioada insa, cand asupra lui Victor politica a adunat nori grei, prietenul meu a inceput sa dea semne de raceala. Sunt convins ca presiunea in care a lucrat in ultima vreme l-a facut sa-si piarda calmul si echilibrul, iar acest nepretuit prieten al meu mi-a creat impresia ca, dintr-o data, ne-am racit. Am crezut ca prietenii nu se lasa unul pe celalalt in nedumerire, ca prietenii isi telefoneaza oricat de grave ar fi imprejurarile, ca prietenii isi cer unul altuia ajutorul la greu. Ei bine, fiindca tanarul meu prieten a facut cateva gesturi anapoda, pentru ca a parasit o vreme toate aceste reguli ale prieteniei, m-am grabit sa-i fac reprosuri in public", a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD sustine ca, prin mesajul sau, vrea sa lamureasca faptul ca nu a candidat la sefia partidului "pentru a regla conturile", ci pentru ca "asa a crezut ca e mai bine pentru partid".

In alta ordine de idei, presedintele interimar al PSD respinge acuzatiile de tradare, spunand ca nu el este cel care a tradat.

"Am auzit cuvantul tradare, si, probabil, il voi mai auzi. Cei care ma cunosc stiu ca acest cuvant, daca a existat vreodata intre noi doi, nu se refera la mine. Sunt un provincial sentimental, cu pacatele si cu limitele lui, iar prietenia e o limita pe care m-am straduit mereu sa n-o incalc", a mai scris Dragnea, pe reteaua de socializare.

Aflat la sediul PSD, seful interimar a venit si cu alte precizari, spunand ca nu exista disensiuni intre el si Victor Ponta, dar ca "daca cineva vorbeste de tradare, nu el este cel care a tradat". "E vorba de cineva care ne-a tradat si pe mine si pe Victor", a spus Dragnea, scurt, fara sa dea si alte explicatii.

In plus, el sustine ca, intr-adevar, a colaborat cu PNL "in folosul tarii, asa cum ar trebui sa colaboreze cu Opozitia orice politician aflat la putere". Si cu "binomul" sustine ca a colaborat, explicand ca a fost nevoit sa lucreze cu DNA atunci cand era acnhetat.

Cu toate acestea, Liviu Dragnea il asigura pe Victor Ponta de prietenia lui.

"Am putini prieteni la care tin cu adevarat, iar Victor e unul dintre acesti putini. Chiar daca prietenia cu el mi s-a tras de la politica, cu timpul ea a evoluat separat. I-am fost si mi-a fost alaturi in clipe grele si in clipe frumoase, ne-am stat unul altuia aproape la bine si la rau, ne-am bucurat impreuna de marile victorii politice si ne-am amarat de multe ori, in doi, cand lucrurile au iesit prost. Prietenia mea pentru el este azi intacta. Il asigur ca, oricat de grea i-ar fi povara pe care a ales s-o poarte, eu o sa-i stau mereu alaturi cu vorba si cu fapta. Nu conteaza cine cum a votat intr-o adunare politica, nu conteaza cine pe cine a sprijinit. Am fost apropiati si sper sa fim in continuare la fel de apropiati, fiindca nu se pot sterge cu buretele cei aproape sase ani de cand am pornit impreuna sa facem lucruri pe care le-am vrut mari", a mai scris Dragnea.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii