A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714075220.0808.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dragnea: „Rovana Plumb va fi inclusa in echipa de conducere a PSD in foarte scurt timp”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
09-02-2016, ora 09:29

Dragnea: „Rovana Plumb va fi inclusa in echipa de conducere a PSD in foarte scurt timp”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat ca Rovana Plumb, care nu mai doreste sa candideze pentru un nou mandat la sefia Consiliului National, va fi inclusa in echipa de conducere a partidului ''in foarte scurt timp''.

"Am avut o discuție cu domna Rovana Plumb, nu mai doreste sa candideze pentru aceasta funcție (n.r. de presedinte al Consiliului Național al PSD), in schimb va ramane in echipa de conducere a partidului. In foarte scurt timp, Rovana Plumb va fi inclusa in echipa de conducere a partidului", a spus Dragnea, luni, la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca pentru funcția de presedinte al CN al PSD il va susține pe Constantin Nita, Dragnea a menționat ca acest subiect va fi discutat marti.

"Presedintele Consiliului Național trebuie sa fie un om la fel de organizat ca si Rovana Plumb, un om care sa aiba expertiza, care sa construiasca departamentele sa devina laboratoarele de politici publice pentru PSD. Este o functie extrem de importanta si trebuie sa fie cineva care sa aiba si capacitatea sa munceasca", a precizat presedintele PSD.

El a adaugat ca exista mai multi parlamentari PSD, printre care si Madalin Voicu, care nu mai vor sa candideze pentru un nou mandat "din motive care nu au legatura cu PSD".

Presedintele Consiliului Național (CN) al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, pentru Agerpres, ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia acestui for, care se va reuni marti la Palatul Parlamentului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii