A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713597764.7445.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doua milioane de romani vor primi carduri preplatite. Tichetele de masa se digitalizeaza
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2014, ora 11:27

Doua milioane de romani vor primi carduri preplatite. Tichetele de masa se digitalizeaza

Articol de Madalina Irimia
Companiile emitente si acceptatorii de plati au demarat deja proiectul de digitalizare a tichetelor de masa. Sunt asteptate doar normele de aplicare ale legii care reglementeaza procesul pentru ca sumele aferente tichetelor de masa sa fie plasate pe carduri preplatite.

In curand, cei care au dreptul la tichete de masa vor putea incasa sumele respective pe carduri preplatite" a declarat, Cosmin Vladimirescu, general manager la Mastercard.

Potrivit reprezentantilor operatorului de plati, legea care reglementeaza procesul de transformare este deja in vigoare insa sunt inca asteptate normele de aplicare pentru a demara proiectul efectiv.

Este o evolutie importanta nu numai pentru companiile emitente de tichete de masa - care nu vor mai tipari tichetele si vor scapa de o multime de probleme logistice legate de productia si distributia acestora - ci si pentru comercianti. O plata cu un card dureaza considerabil mai putin decat una care implica tichete de masa, sumele se pot valorifica integral, fara rotunjiri in sus sau in jos cum se intampla cand aveai tichete de valoare fixa, rulajul la casele de marcat va fi mai mare, oferind totodata costuri mai mici pentru toti partenerii implicati precum si un control mult mai bun pentru utilizatori si Ministerul Finantelor Publice", explica Vladimirescu.

Integral pe economica.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii