ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2016, ora 10:22

Dosar penal in cazul mortii suspecte a lui Gyuri Pascu

Articol de Cristian Amariei
Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar de moarte suspecta in legatura cu decesul actorului Gyuri Pascu.

Dosarul penal a fost deschis imediat dupa moastra artistului, potrivit procedurii.

Procurorii au cerut fisa de interventie si alte acte medicale de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov si de la Institutul de Medicina Legala, urmand ca dupa ce le analizeaza sa fie audiate mai multe persoane, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax.

Medicul care a intervenit initial in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu nu a avut cu el intregul echipament si nu a putut face dovada consimtamantului pacientului pentru refuzul de transport la spital, iar conducerea Ambulantei a solicitat sanctionarea sa disciplinara.

Intrebata daca medicul ar fi trebuit sa-i faca o electrocardiograma lui Ioan Gyuri Pascu, Alis Grasu, sefa de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti, a precizat ca ea ar fi facut un EKG, dar ca este "mai exagerata ca alti medici".

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a spus, la randul sau, ca, in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu, primul medic venit pentru interventie a decis sa nu faca o electrocardiograma, dar "poate ca alt medic facea", precizand ca oficialii Colegiului Medicilor trebuie sa stabileasca vinovatul.

Primul medic care l-a consultat pe Gyuri Pascu a stabilit diagnosticul de atac de panica si insomnie si i-a administrat tratament cu Diazepam.

Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, a murit, luni dimineata, la varsta de 55 de ani, in urma unui infarct. Artistul va fi inmormantat vineri.

Informatiile despre ceea ce s-a intamplat in noaptea fatidica au fost oferite pe surse pentru Gazeta Sporturilor, dar apoi au fost confirmate chiar de Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii