A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716182339.4317.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Dor de dragobete” la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2016, ora 12:03

„Dor de dragobete” la Ateneul Tatarasi

Articol de Cristian Amariei
Ateneul Tatarasi, in colaborare cu Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi Iasi”, organizeaza duminica, 21 februarie 2016, Quiz Ateneu pentru elevii ieseni. Concursul interactiv de cultura generala va avea ca tema principala sarbatoarea de Dragobete si se va desfasura pe doua categorii de varsta. Participantii cu varstele cuprinse intre 11 si 15 ani sunt asteptati la ora 14.00, in timp ce tinerii intre 16 si 18 ani sunt invitati sa concureze de la ora 15.00.

Inscrierile se fac pe loc, in ziua concursului, sau pe adresa de e-mail ateneutatarasi@yahoo.com.

Participarea elevilor este gratuita, iar raspunsurile corecte vor fi premiate. Premiul I va consta intr-un curs gratuit cu durata de doua luni, la alegere pentru oricare din cursurile de chitara, teatru, canto sau dans multicultural, organizate de Ateneul Tatarasi.

Al doilea premiu va fi reprezentat de o invitatie pentru doua persoane la trei spectacole de teatru prezentate de Ateneul Tatarasi in stagiunea 2015 – 2016, iar al treilea premiu va consta intr-o invitatie pentru trei persoane la spectacolul Planetariu Mobil din luna aprilie de la Ateneul Tatarasi.

Acest eveniment face parte din prima editie a proiectului „Zilele Dragobete”. in acelasi context, Ateneul Tatarasi, in parteneriat cu Universitatea de Arte „George Enescu” prezinta miercuri, 24 februarie 2016, de ziua sarbatorii Dragobete, de la ora 17.00, in sala „Eduard Caudella” a Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi (corp Filarmonica) spectacolul de muzica si poezie intitulat „Dor de Dragobete”, cu participarea artistilor Adrian Bezna si Andrei Maftei.

Intrarea este libera.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii