A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713601022.8057.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi preoti dansatori, noi vedete ale internetului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-10-2014, ora 14:02

Doi preoti dansatori, noi vedete ale internetului

Articol de Madalina Irimia
David Rider si John Gibson sunt doi preoti care isi imbina datoriile bisericesti cu dansul. Cei doi prelati apar intr-un videoclip postat pe Youtube, care a fost vizionat de peste 1,2 milioane de persoane, devenind astfel noul fenomen viral al internetului, scrie marti ziarul La Vanguardia.

Mai intai a fost sora Cristina care a castigat concursul Vocea Italiei si care a devenit celebra in lumea intreaga. Acum ale doua figuri bisericesti, preotul David Rider (29 de ani) originar din New York, si John Gibson (28 de ani), nascut in Milwaukee, isi arata talentele la Colegiul American de la Vatican, un seminar de elita.
Primul care urca pe scena este Rider: el incepe cu cativa pasi de step, avand in spate un tablou al Papei Francisc. Publicul il aplauda frenetic si il sustine. Gibson urca si el pe scena, lansandu-se intr-un dans irlandez, spre marea incantare a publicului. Totul sub ochii ingaduitori ai papei Francisc.

Ziaristul Joan Lewis, prezent in public, a inregistrat dansul si a postat videoclipul pe YouTube.

Talentul de dansatori al celor doi preoti nu a fost totusi pe placul tuturor. Unii internauti i-au considerat lipsiti de respect, pentru ca au dansat in fata unui tablou reprezentandu-l pe Papa. Gibson si Rider s-au aparat insa de aceste critici, spunand ca in "Biblie Domnul ne arata ca trebuie sa traim in bucurie". O bucurie pe care au vrut sa o transmita prin dansul lor, noteaza ziarul spaniol.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: inedit, preot, dansatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii