A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716051874.4175.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Divorturile anului 2013. Cuplurile care au tinut prima pagina a ziarelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
29-12-2013, ora 11:08

Divorturile anului 2013. Cuplurile care au tinut prima pagina a ziarelor

Articol de Madalina Irimia

2013 a fost si anul divorturilor celebre in Romania. Milionari romani si vedete autohtone au decis sa puna capat, pe cale amiabila sau cu scandal, casniciilor de mai multi ani.

Un divort care a tinut prima pagina a ziarelor inca de la inceputul anului a fost cel dintre fosta zana a surprizelor si Stefan Banica Junior. Desi pareau de nedespartit, Andreea Marin si Banica Junior au anuntat pe Facebook, in luna ianuarie, ca pun punct casniciei de sapte ani.

Anuntul a fost facut de cei doi imediat dupa ce s-au urcat in acelasi avion pentru a pleca in vacanta cu fata lor, Violeta.

Magnatul Dinu Patriciu i-a cerut sotiei sale divortul chiar de Ziua Indragostitilor. Milionarul le-a spus judecatorilor ca pentru cea care i-a stat alaturi 20 de ani au contat doar banii sai. Iar acestia nu sunt deloc putini. Averea lui Patriciu este estimata la peste 190 milioane de euro.

In timp ce divortul lui Patriciu a fost invaluit in scandal, un alt milionar de top a ales calea amiabila pentru a pune capat casniciei. Ioan Niculae este in plin proces de divort de sotia sa, Domnita. Niculae este cel mai bogat roman, cu o avere parca neatinsa de criza economica, de 1,1 miliarde de dolari.

In luna iunie, Elena Udrea si Dorin Cocos au decis sa incheie, in cei mai agreabili termeni, o casnicie ce dura de zece ani. Divortul a fost legalizat discret, la notariat.

Parea cuplul perfect, dar se pare ca in spatele imaginii erau multe probleme. Frumoasa cantareata Antonia s-a despartit de Vicenzo Castellano, nepotul patronului de la Bamboo. Motivul, spun tabloidele, ar fi fost programul incarcat al artistei si lipsa de ocupatie a lui Vicenzo, care doar cheltuia, dar nu aducea bani in casa.

Sursa: realitatea.net

Foto: new.tabu.ro

     
Tag-uri: cupluri, divort, Romania, 2013
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii