ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-10-2014, ora 11:55

Divort de 300.000.000 $! Douglas si Zeta-Jones nu se mai suporta. Iar!

Articol de Madalina Irimia
Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones sunt din nou la cutite, desi anul trecut s-au impacat, dupa o scurta despartire, decisi sa-si salveze casnicia.

Impacarea dintre celebrul actor si frumoasa lui sotie pare ca a “expirat”. Revista americana National Enquirer sustine ca, desi au facut eforturi mari sa isi salveze mariajul de 14 ani, totul a fost in zadar, iar certurile uriase dintre Michael si Catherine s-au intetit.

Prieteni apropiati ai cuplului au declarat ca Michael Douglas nu mai face fata geloziei exagerate a actritei, urmand ca in curand sa anunte oficial despartirea.
Mai mult, intre cei doi va incepe o batalie uriasa pe averea de 300.000.000 de dolari si pe custodia celor doi copii, acesta anuntandu-se a fi unul dintre cele mai scumpe divorturi de la Hollywood.

Catherine si Michael s-au casatorit in 2000, iar problemele lor au inceput din 2010, cand actorul a fost diagnosticat cu cancer la limba, in stadiul 4.
Bolile le-au distrus casnicia

Tratamentul dur la care a fost supus a marcat cea mai dura perioada din viata starului. La scurta vreme, si actrita a ajuns a intrun centru specializat pentru tratarea sindromului bipolar, boala care se manifesta prin schimbari bruste de dispozitie si comportament haotic.

Sursa: libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii