A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714184582.2177.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dinu Patriciu, gest UIMITOR inainte de moarte. Vezi ce a facut afaceristul inainte de a pleca la Londra
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-08-2014, ora 14:26

Dinu Patriciu, gest UIMITOR inainte de moarte. Vezi ce a facut afaceristul inainte de a pleca la Londra

Articol de Cristian Amariei

Dinu Patriciu s-a rugat la mormantul tatalui inainte de a pleca la Londra. Omul de afaceri va fi inmormantat in cavoul familiei, amplasat intr-un loc inghesuit, deloc impunator din cimitirul Bellu. Angajatii cimitirului spun ca sotia miliardarului are o lucrare funerara mult mai impunatoare, insa Patriciu a preferat sa fie ingropat alaturi de parintele sau.

Cavoul in care va gasi linistea Dinu Patriciu este inghesuit intre alte morminte. Nu are nici macar acces la una din aleile cimitirului.

O angajata a cimitirului, filmata cu camera ascunsa, a povestit ca este un mormat frumos, cu marmura, in care omul de afaceri a tinut mortis sa fie ingropat, mai ales ca acolo se odihneste si tatal sau.

"Ce are ca e inghesuit? Aia e! Dar ce, joaca hora unirii? E locul lor, din familie. Are nevasta-sa frumos! De marmura! Cu 15 cripte! Dar nu vrea! Vrea aici, langa taica-su! Aici sunt osemintele lui! Era pregatit pentru ma-sa si pe urma cine mai urma. A urmat el!", povesteste femeia.

Ea spune ca Dinu Patriciu venea des la mormantul parintelui sau si a venit si cu putin timp inainte de ultima operatie suferita: "Si cand a plecat la operatie a venit aici cu un buchet mare de flori, l-a pus la tac-su, s-a rugat, treaba lui ce-a facut, si pe urma a plecat".

Angajatii cimitirului spun ca pretul platit pentru cavou de familia Patriciu a fost umflat in presa. Tot ei au spus ca trupul lui Dinu Patriciu va ajunge la capela cimitirului Bellu abia joi.

Sursa: romaniatv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii