A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714121630.2586.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Delia&Kaira; si Smiley, cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-09-2015, ora 10:08

Delia&Kaira; si Smiley, cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015

Articol de Madalina Irimia
Delia featuring Kaira, cu melodia "Pe aripi de vant", si Smiley, cu piesa "Oarecare", au obtinut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards 2015, care a avut loc joi seara in Piata Mare din Sibiu, in fata a peste 40.000 de spectatori.

Astfel, Delia&Kaira si-au adjudecat cele mai multe premii pe categorii — cinci cu hitul lor "Pe aripi de vant". Piesa a avut cele mai multe vizualizari pe Youtube in ultimul an pentru o melodie romaneasca (peste 25 milioane), a fost considerata cel mai bun featuring, a obtinut premiul la categoria Best Pop, un premiu special pentru ca a fost melodia care a stat cel mai mult pe primul loc in topuri (18 saptamani, un record pentru ultimii ani), dar a castigat si la categoria cel mai bun videoclip.
De asemenea, Smiley, cu a lui piesa "Oarecare", lansata in acest an la cererea publicului, dupa ce initial fusese doar o tema pentru o reclama, a obtinut si el cinci premii — la categoriile "Fastest climber" (melodia care a urcat cel mai repede pe prima pozitie in topuri), Best Male Act, cea mai difuzata melodie a verii, Kiss award si MTV award.

Andra s-a remarcat si ea cu cele doua premii la categoriile Fans like award si Cel mai votat artist, iar celelalte premii au fost obtinute de Kazibo — Cel mai bun producator, Lariss — Cel mai bun artist debutant, Dan Bittman — Cea mai buna piesa rock (''si ingerii au demonii lor''), Cat music — Best label.

Spectacolul maraton de peste patru ore si jumatate, desfasurat pe o scena impozanta cu o deschidere 60 de metri, a fost prezentat de actorul Pavel Bartos, cunoscut de la show-urile "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent". Cei peste 40.000 de spectatori (potrivit organizatorilor) care au umplut pana la refuz Piata Mare din centrul istoric al Sibiului au avut parte recitaluri sustinute de cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difuzari media in ultimul an, dar si de jocuri de lumini laser, ecrane imense de peste 100 de metri patrati, efecte pirotehnice.

Pe scena au urcat Otilia; Feli; Jo cu Randi, Uddi si Nadir; Nicole Cherry; Maxim; Ami; Raluka; DJ Sava; Lariss; Lora; Bere Gratis si Sore; Nicoleta Nuca; Fly Project; Puya; Vescan; Alina Eremia; Mircea Eremia; Doddy; Mellina; Sore; What's Up; Andreea Balan; Lidia Buble& Akcent; Corina; Elena Gheorghe; Alex Velea; Naguale; Shift; Voltaj; Hologaf; Smiley; Delia&Kaira.

Gala Media Music Awards, aflata la a patra editie organizata la Sibiu, va trece de anul viitor la un nivel international, potrivit organizatorilor.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent si de necontestat pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 — 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

Evenimentul Media Music Awards 2015 a fost organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, proiectul beneficiind de cofinantare de la Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: mma, delia, smiley, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
Toques para celular 2023,  04.05.2023 06:56

Pesquise toques para celular 2023 para baixar os toques mais recentes agora.

   
ToqueParaCelular,  03.03.2021 11:16

For a long time, I have not heard her wonderful music again. The music is great, I will use them as my mobile toques para celular 2021. Search and download ringtones at ToqueParaCelular

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii