A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714136025.0948.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce racesc fumatorii mai repede
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-02-2016, ora 10:40

De ce racesc fumatorii mai repede

Articol de Madalina Irimia
Copiii si fumatorii sunt cei mai predispusi racelilor de sezon, dar ultimii detin suprematia. Fumatorii au plamanii deja afectati, lipsa de vitamina C, iar toate astea ii fac sa se intalneasca mult mai repede cu boala.

Fumatorii au mult mai multe sanse de a dobandi o raceala decat cei care nu agreeaza nicotina. in general, cei care iubesc fumul de tigara au gatul uscat si sinusurile inflamate, organismul slabit, asa ca bronsita isi gaseste un mediu propice de manifestare.

In principiu, daca vor sa tina boala la distanta, fumatorii ar trebui sa reduca numarul tigarilor, pentru ca acestea nu fac decat sa le slabeasca sistemul imunitar, sa se odihneasca mai mult si sa isi hidrateze organismul cu sucuri naturale.

De asemenea, pentru ca au un deficit de vitamina C, fumatorii ar trebui sa consume frecvent patrunjel, legume, kiwi, merisoare, sa bea ceai verde si de ghimbir sau sa opteze pentru cateva antibiotice naturale: propolis, pentru ca poate invinge peste 30 de virusuri, pot consuma de asemenea multa ceapa, deoarece are rol antibacterian, dar nu trebuie sa uite de miere si usturoi, un ingredient indicat si in cazul bolnavilor de plamani.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: fumatori, raceala, cauze
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  09.06.2017 14:21

wh0cd8806387 avodart

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii