A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714066785.5326.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce nu ar trebui sa renunti la micul dejun
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-07-2016, ora 09:54

De ce nu ar trebui sa renunti la micul dejun

Articol de Madalina Irimia
Cei mai multi oameni sar peste micul dejun din cauza lipsei timpului sau pur si simplu nu pot manca la prima ora a diminetii.

Exista studii care subliniaza importanta primei mese a zilei. Nu i se spune degeaba cea mai importanta masa a zilei. Poate ar trebui sa luam in seama aceste recomandari.

Imbunatateste concentrarea

De aceea multe scoli si gradinite incurajeaza elevii sa manance inainte de incepe cursurile. Indiferent de varsta, oamenii de stiinta au observat ca cei care prefera un mic dejun copios se pot concentra mai bine de-a lungul zilei.

Pe timpul noptii, corpul nostru are un nivel scazut al zaharului in sange, asa ca un mic dejun bogat in fibre si proteine ajuta creierul sa-si reia functiile mult mai repede. Cerealele, carnea, ouale sunt excelente pentru micul dejun.

E bun pentru inima

Saritul peste micul dejun este legat de bolile cardiovasculare. Cei care aleg sa nu manance nimic dimineata au sanse cu 27% mai mari sa faca un infarct.

Scade dorinta de fast food

Un mic dejun bogat in proteine va tine de foame si va scadea dorinta de a manca intre mese tot felul de snack-uri nesanatoase sau alimente tip fast-food. Ouale, iaurtul sau carnea sunt alegerile ideale.

Creste nivelul de energie

Energia primita din micul dejun ajuta la mentinerea unei vieti active. O persoana care mananca micul dejun in fiecare dimineata nu va simti oboseala si va putea face activitati sportive inca de la prima ora.

Scade riscul de a face diabet

Micul dejun este important deoarece regleaza apetitul pentru intrega zi, astfel nu vom mai avea fluctuatii mari ale nivelului de insulina de-a lungul zilei si vom fi feriti de pericolul de a face diabet.

Sursa: unica.reo
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  02.06.2017 20:51

wh0cd2552215 tadacip 20mg propranolol hemangioma propecia Lasix Medication retin a

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii