A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713559630.0255.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

David Cameron: "Marea Britanie trebuie sa se reuneasca si sa mearga inainte". Premierul britanic promite puteri sporite celor patru natiuni constitutive ale Regatului Unit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-09-2014, ora 10:40

David Cameron: "Marea Britanie trebuie sa se reuneasca si sa mearga inainte". Premierul britanic promite puteri sporite celor patru natiuni constitutive ale Regatului Unit

Articol de Madalina Irimia
Premierul britanic David Cameron a declarat vineri ca Regatul Unit trebuie sa se reuneasca si sa mearga inainte, dupa respingerea independentei Scotiei la referendumul organizat joi.

"Este momentul ca Regatul nostru Unit sa se reuneasca si sa mearga inainte", a declarat Cameron in cadrul unei interventii de la sediul Guvernului din Londra, apreciind ca problema independentei Scotiei este de acum rezolvata pentru "o generatie".

David Cameron promite puteri sporite celor patru natiuni constitutive ale Regatului Unit

Premierul britanic David Cameron a promis, vineri, noi puteri celor patru natiuni constitutive ale Regatului Unit, dupa respingerea independentei Scotiei in cadrul referendumului organizat joi, relateaza AFP.

"Intr-un moment in care scotienii vor sa aiba mai multe puteri in gestionarea afacerilor lor, acest lucru se va extinde si asupra locuitorilor din Anglia, tara Galilor si Irlanda de Nord, care trebuie sa aiba, de asemenea, un cuvant mai greu de spus in ceea ce ii priveste", a declarat David Cameron de la sediul Guvernului din Londra.

Scotienii au votat impotriva independentei de Marea Britanie la referendumul organizat joi, potrivit cifrelor oficiale anuntate vineri.

Dupa numararea voturilor din 31 dintre cele 32 de circumscriptii, 1.914.187 de persoane au votat impotriva independentei, ceea ce reprezinta mai mult decat cele 1.852.828 de voturi necesare pentru a obtine o victorie in acest referendum, potrivit datelor oficiale anuntate de BBC.

In procente, 55,42 la suta din populatia Scotiei a votat impotriva independentei, iar 44,58 la suta in favoarea ei.

Sursa: mediafax.ro
Foto: famousface.us
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii